Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΗλειακός Λεχαινών: Απόψε η Γ.Σ

Ηλειακός Λεχαινών: Απόψε η Γ.Σ

Το Δ.Σ του Ηλειακού Λεχαινών, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό , για την τέλεση της ετήσιας γενικής συνέλευσης , που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του σωματείου , στο Δημοτικό Στάδιο Λεχαινών  σήμερα Πέμπτη 17 Ιουνίου και ώρα 8μ.μ.

Η απερχόμενη διοίκηση , έχοντας κλείσει ένα κύκλο 4 ετών , καλεί όλους να συμμετάσχουν και να συμβάλλουν στην ανάδειξη του επόμενου Δ.Σ , ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια και να διασφαλιστεί η ομαλή διοικητική μετάβαση και το μέλλον του ιστορικού σωματείου.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ:

1) Έχει ολοκληρώσει την εγγραφή στα επίσημα μητρώα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και είναι ένα από τα 16 σωματεία του νομού που είχαν δικαίωμα ψήφου , στις τελευταίες εκλογές της ΕΠΣ Ηλείας.

2) Έχει ήδη εξασφαλίσει το ποσό της αντίστοιχης επιδότησης , το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο στον τραπεζικό λογαριασμό της ομάδας και αξιοποιήσιμο για την επόμενη χρονιά.

3) Έχοντας συμφωνήσει με αρκετούς ποδοσφαιριστές της ευρύτερης περιοχής κατά την περσινή περίοδο μεταγραφών , διαθέτει περί τα 30 δελτία ποδοσφαιριστών , τα οποία όμως θα πρέπει να επιβεβαιωθούν από τη νέα διοίκηση και τους ίδιους τους παίκτες (έως τότε θα παραμείνουν στη κατοχή του προέδρου).

4) Έχει ήδη ανοίξει έναν ευρύ κύκλο επαφής με σημαντικό μέρος του εμπορικού και επαγγελματικού κόσμου της περιοχής , στο πλαίσιο της σχέσης οικονομική ενίσχυση-προβολή επιχειρήσεων , που θα πρέπει όμως να ολοκληρωθεί και να συνεχιστεί , μετά την διακοπή του του λόγου COVID , κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν.

Έχει επίσης εξασφαλίσει πλήρες αθλητικό υλικό ένδυσης και προπόνησης για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Το απερχόμενο Δ.Σ , έχοντας ήδη λοιπόν εξασφαλίσει μια πλήρη , υγιή και σταθερή , διοικητική , οικονομική και αθλητική υποδομή , καλεί όλους όσους έμπρακτά δείχνουν την αγάπη τους και το ενδιαφέρον τους για τον Ηλειακό , να σχηματίσουν εγκαίρως την νέα διοίκηση και να οδηγήσουν την ομάδα στο μέλλον.

Θα είναι επίσης δίπλα τους , να παρέχουν οποιαδήποτε βοήθεια και διευκόλυνση χρειάζεται , ειδικά στην αρχή της νέας προσπάθειας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΕΙΑΚΟ

ΤΟ Δ.Σ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ