Με… σπασμένα τα ρολόγια γύρισε από τις Σέρρες

Ο Γιάννης “Casper” Λαμπρόπουλος από τη Βάρδα

Νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ στην Pro Z και πρώτη θέση στον 2ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster

Του Μιχάλη Δημητρόπουλου
mixalisdimitro@hotmail.com

Την διεξαγωγή του 2ου αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster είχαμε το Σαββατοκύριακο 5-6 Ιουνίου στις Σέρρες. Εκεί ο “Casper”, κατά κόσμον Γιάννης Λαμπρόπουλος, κατάφερε μέσα στην αφόρητη ζέστη να καταρρίψει για ακόμα μία φορά το Παγκόσμιο Ρεκόρ στην Pro Z, σταματώντας το χρονόμετρο στο 9,721 με 217 km/h εξόδου. Φυσικά, ο Γιάννης Λαμπρόπουλος κατέκτησε άνετα την πρώτη θέση στην κατηγορία.

Ο πρωταθλητής από τη Βάρδα είχε συμμετοχή και στην super street στον πρώτο του ολοκληρωμένο αγώνα και κατάφερε καταφέραμε τα καλύτερα σταθερά περάσματα στο 1.1 18μ δυο φορές με 4.665 με 252 km/h και 4.679 με 254km/h και πολλά περάσματα στο 4.7sec. Έτσι πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο κατηγορίας στα 200μ. Μάλιστα, επειδή την Παρασκευή 4 Ιουνίου, ήταν test day δεν κατάφερε να πάρει και τον ταχύτερο χρόνο μοτοσυκλέτας. «Ένα πρόβλημα λόγο γραψίματος δεν με άφησε να μπω στις κόντρες τις Κυριακής όπου πήρα την 4η θέση….!», τόνισε ο ίδιος.

Ευχαριστώντας τους χορηγούς του, ο Γιάννης Λαμπρόπουλος, ανέφερε: «Πίσω από όλα αυτά βρίσκεται μια ομάδα που κάνει τα πάντα για να μπορέσω να πετύχω αυτά τα αποτελέσματα και τους ευχαριστώ πολύ..!!

#Bb_byTogias #kollias_dyno

Ευχαριστώ πολύ τους χορηγούς μου για την υποστήριξη τους

Athletsholic

Venetis Vasilis Ηλεκτροστατική βαφή

Avramidis Drag Parts Lauriou

Papastavrou Shops

TSH Design

Παρράς Ηλεκτρικές Συσκευές

MVD

Constantinos D. Sklavos

Dimitris Nikolaou

Spiridakos Sailing Cruises

SDS Motorsports

Vaggelis Kotoulas

Ζωοτροφές_Γιαννίτσης_Βάρδα

Eko_bp_Καλυψώ_Αμαλιάδα».

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ