Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΕυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020: «Λαβωμένη» στην πρεμιέρα η Αγγλία (photos)

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020: «Λαβωμένη» στην πρεμιέρα η Αγγλία (photos)

Σημαντικές απουσίες για τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην πρεμιέρα με Κροατία.

Αντίστροφα έχουν αρχίσει να… μετρούν οι εθνικές ομάδες που θα πάρουν μέρος στο Euro 2020. Μία εξ αυτών είναι και η Αγγλία, η οποία στην πρεμιέρα της θα αντιμετωπίσει την Κροατία.

Τα «Τρία Λιοντάρια» θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020 την Κυριακή (13/06) στο «Γουέμπλεϊ» απέναντι στην «Χρβάτσκα» και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας καταστρώνει τα πλάνα του με δύο σημαντικές απουσίες.

Όπως είναι γνωστό, ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός για περίπου 1 με 1,5 μήνα. Όμως, δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Άγγλων δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Τζόρνταν Χέντερσον.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ προέρχεται από πολύμηνο τραυματισμό και δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στην επιθυμητή φυσική κατάσταση. Έτσι, όπως τόνισε ο κόουτς της Αγγλίας, δεν θα δώσει το «παρών» στην πρεμιέρα της ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020. Την θέση του αναμένεται να πάρει ο Τζουντ Μπέλινγχαμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ