Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΞανά στα πεντάλ…..

Ξανά στα πεντάλ…..

Π.Τ.Σ Πύργου Ποδηλατοδρόμος  

Υστέρα από την αποχή σχεδόν 2 αγωνιστικών περιόδων λόγω Covid-19 η ποδηλασία δείχνει πως ξεκινάει με την ελπίδα να μην έχουμε ξανά διακοπή! Κάτι τέτοιο θα σήμαινε και την ταφόπλακα στον αθλητισμό με αποτέλεσμα να περάσει μακρά περίοδο για να ξαναμπεί σε τροχιά!

Η Ποδηλασία ξαναμπήκε σε «κίνηση» πριν μερικές εβδομάδες με τον Γύρο Ρόδου αλλά ουσιαστικά για την φετινή χρονιά με τον Γύρο Θυσίας που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στην Πάτρα αλλά και μέρος του στην Ηλεία. Ο Π.Τ.Σ. Πύργου συμμετείχε την Κυριακή με 2 αθλητές έχοντας μια καλή παρουσία στις κατηγορίες τους με τους Διονύση Μπέρτσο και Αντρέα Γκότση! Τους δύο αθλητές συνόδευσε ο «κόουτς» Σάκης Μαντάς και τους υποστήριξε τεχνικά σε όλον τον αγώνα!

Ο αγώνας τερμάτισε στα Καλάβρυτα και είναι αυτός που αναβλήθηκε από την 25η Μαρτίου που γίνεται κάθε χρόνο την επέτειο της παλιγγενεσίας του Έθνους!

Ο επόμενος αγώνας που θα ακολουθήσει η ομάδα έχοντος καλώς των πραγμάτων θα είναι το Τοπικό Πρωτάθλημα των μεγάλων κατηγοριών στην Τρίπολη στις 12/13 Ιουνίου στο αγώνισμα του Δρόμου! Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα έχει αναλάβει την διεξαγωγή του Τοπικού Πρωταθλήματος ΜΤΒ στο Κατάκολο! Στο Κατάκολο που έχει δημιουργηθεί ένα όμορφο μονοπάτι μήκους 540 μέτρων χωρίς να έχει ολοκληρωθεί όλο του το πλέγμα που αφορά στο σύνολο περίπου 2 χιλιόμετρα! Ήδη έχει ξεκινήσει το δεύτερο μέρος με την μερική υλοποίηση άλλων 250 μέτρων περίπου!! Με το άνοιγμα των μέτρων θα ενταχθεί ξανά η Ακαδημία του Συλλόγου με τους αθλητές της και με την βοήθεια του Άγγελου Παπαλάμπρου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ