Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑίας Γαστούνης: Κομβικό το ματς με Θύελλα

Αίας Γαστούνης: Κομβικό το ματς με Θύελλα

Οι «κόκκινοι» παίζουν τους κόπους μιας χρονιάς στην αναμέτρηση με τους Πατρινούς

Του Πάνου Ηλιόπουλου
panosproti@gmail.com

Σημαντικός ήταν ο βαθμός που κατέκτησε ο Αίας στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Ναυπακτιακό Αστέρα με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0), αλλά στην ομάδα της Γαστούνης από τώρα εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στην αναμέτρηση της προσεχούς αγωνιστικής με τη Θύελλα Πατρών εντός έδρας και πάλι. Παιχνίδι χωρίς γυρισμό, με τους «κόκκινους» να γνωρίζουν πως με νίκη θα έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή, ενώ σε διαφορετική περίπτωση τα δεδομένα και οι συσχετισμοί αλλάζουν άρδην.

Θοδωρής Ανδριόπουλος: «Η αξία του Αντωνόπουλου είναι γνωστή…»
Από τη μεριά του ο τεχνικός της ομάδας της Γαστούνης Θοδωρής Ανδριόπουλος, επεσήμανε σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στη Ναύπακτο. «Παίζαμε με μια ομάδα που έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά. Μια καλή ομάδα, έμπειρη με πολλές λύσεις. Εμείς παίζαμε σήμερα για δυο αποτελέσματα για να φύγουμε από τη ζώνη. Έγινε πολύ δυνατό παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να έχουν καλές στιγμές. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και για τις δυο ομάδες. Η ζώνη του υποβιβασμού ανεβαίνει και εμείς πρέπει να δείξουμε ανάλογη συνέχεια. Η απουσία του πρώτου σκόρερ μας έπαιξε ρόλο στο επιθετικό κομμάτι. Ο Γεωργιόπουλος όμως έπαιξε πολύ καλά. Στράθηκε περίφημα για ογδόντα λεπτά, απέναντι σε δυο έμπειρους κεντρικούς αμυντικούς. Όσο για την αξία του Αντωνόπουλου, είναι γνωστή και σίγουρα οι επεμβάσεις του είναι καθοριστικές».

Σοβαρός τραυματισμός του Μπαρδούση


Στο μεταξύ η αναμέτρηση κόντρα στο σύλλογο της Ναυπάκτου στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Άγγελου Μπαρδούση, ο οποίος λογικά πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια. Όσον αφορά την αναμέτρηση με τη Θύελλα Πατρών η οποία χρονικά προηγείται και στη Γαστούνη την χαρακτηρίζουν πολύ σημαντική, η προετοιμασία ουσιαστικά ξεκινά από σήμερα καθώς χθες Τρίτη είχε δοθεί ρεπό.

Συγχαρητήρια για τη διαιτησία


Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τη διαιτητική τριπλέτα του ματς, εξέδωσε ο Αίας Γαστούνης. Πρόκειται για τον Ηλία Κόκκορη, διαιτητή Super League 2, ο οποίος διήυθυνε τη χθεσινή αναμέτρηση:
“Ο ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ συγχαίρει την Διαιτητική τριάδα, των Κόκορη Ηλία, Κυρίο Δημήτρη (ΕΠΣ/ΑΡΚΑΔΙΑΣ) και τον Χριστοδούλου Γιώργο (ΕΠΣ/ΗΜΑΘΙΑΣ), για την άψογη Διαιτησία τους, στον αγώνα με τον ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ ΑΣΤΕΡΑ στις 23-5-2021. Αποτέλεσμα 0-0. Τέτοιες Διαιτησίες, κοσμούν, το άθλημα του ποδοσφαίρου!”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ