Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑίας Γαστούνης: Βγήκαν μπροστά οι αρχηγοί

Αίας Γαστούνης: Βγήκαν μπροστά οι αρχηγοί

Ασπίδα προστασίας σε προπονητή και γυμναστή

Πρωτοβουλία πήραν οι ποδοσφαιριστές του Αίαντα και με ανακοίνωση που εξέδωσαν και η οποία υπογράφεται από τους αρχηγούς,  ύψωσαν ασπίδα προστασίας προς τον τεχνικό αναλαμβάνοντας παράλληλα την ευθύνη που τους αναλογεί για τη μέτρια πορεία των τελευταίων αγωνιστικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

 «Με αφορμή τα τελευταία αποτελέσματα, θα θέλαμε εμείς οι ποδοσφαιριστές του Αίαντα, να αναλάβουμε την ευθύνη γι’ αυτά. Και το λέμε αυτό, διότι είμαστε υποχρεωμένοι να αναλαμβάνουμε ευθύνες όταν μας αναλογούν, χωρίς να θέλουμε να κρυβόμαστε πίσω από άλλους. Είμαστε εδώ για να πούμε ότι έχουμε χρέος να δείξουμε στη συνέχεια την ανάλογη εικόνα, μαζί με τον προπονητή μας και τον γυμναστή μας, διότι έχουμε μάγκα προπονητή και μάγκα γυμναστή. Χωρίς διάθεση να θίξουμε κανέναν, οφείλουμε να πάρουμε θέση και να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, από τη δική μας οπτική πλευρά. Όλοι μαζί, για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και να πετύχουμε τον στόχο που έχει πετύχει ο Αίας.

Με τιμή, για τους ποδοσφαιριστές

Οι αρχηγοί

Γιώργος Σταθάτος

Ανδρέας Αντωνόπουλος

Γιώργος Μπουρούκης

Νίκος Δούλος».

Επιστροφή Καλογερόπουλου

Στο μεταξύ προχθές το βράδυ υπήρχε συνεδρίαση του Δ.Σ, κατά τη διάρκεια της οποίας ακούστηκαν και ανταλλάχθηκαν απόψεις για την πορεία των τελευταίων αγωνιστικών η οποία είναι μέτρια καθώς η ομάδα έχει απολέσει πολλούς βαθμούς στην έδρα της. Σε ότι έχει να κάνει με τον Φώτη Καλογερόπουλο με τον οποίο είχε δημιουργηθεί κάποιο θέμα με αποτέλεσμα ο εν λόγω παίκτης ν’ απουσιάζει από την αναμέτρηση κόντρα στη Βάρδα, πρέπει να θεωρείται λήξαν με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να υπολογίζεται κανονικά. Από κει και πέρα τώρα,  την Κυριακή η ομάδα δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω του ρεπό αλλά από όλους τονίστηκε πως με την επανέναρξη η ομάδα πρέπει ν’ ανεβάσει στροφές κατακτώντας όσο πιο γρήγορα γίνεται τους βαθμούς προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ