Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΆγιαξ: Έλιωσε το τρόπαιο του πρωταθλήματος για χάρη των φιλάθλων (βίντεο)

Άγιαξ: Έλιωσε το τρόπαιο του πρωταθλήματος για χάρη των φιλάθλων (βίντεο)

Έναν ασυνήθιστο και εντελώς πρωτότυπο τρόπο για να ανταμείψει την αφοσίωση των φιλάθλων της ανακάλυψε η ποδοσφαιρική ομάδα του Άγιαξ, η οποία αποφάσισε να λιώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή και να φτιάξει μικρά αναμνηστικά αστέρια για περίπου 42.000 κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Κάθε αστέρι ζυγίζει 3,45 γραμμάρια και περιέχει 0,06 γραμμάρια από το τρόπαιο, το οποίο απονεμήθηκε στον Αίαντα για τον 35ο πρωτάθλημα του συλλόγου.

Οι ιθύνοντες της ολλανδικής ομάδας τόνισαν ότι έπρεπε να μοιραστούν τον θρίαμβο με τους φιλάθλους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν από κοντά τα παιχνίδια λόγω της πανδημίας.

«Αυτή τη σεζόν έπρεπε να παίξουμε χωρίς τους οπαδούς μας», δήλωσε ο γενικός διευθυντής και παλαίμαχος τερματοφύλακας Έντβιν βαν ντερ Σαρ. «Παρόλα αυτά, αισθανθήκαμε την υποστήριξή τους κάθε εβδομάδα. Στο δρόμο προς το γήπεδο, στα κοινωνικά μέσα και στις προσωπικές μας επαφές. Και για αυτό τον λόγο όταν είπαμε ότι “αυτός ο τίτλος είναι για σένα”, εκφράζαμε πώς το κάναμε για τους οπαδούς και το να μοιραζόμαστε το τρόπαιο είναι η απόλυτη απόδειξη αυτού».

Ο Άγιαξ στέφθηκε πρωταθλητής μετά το εντός έδρας 4-0 με αντίπαλο την ΦΚ Έμεν στις 2 Μαΐου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ