Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΓαλλία & Αυστραλία εμβολιάζουν τους αθλητές των Ολυμπιακών

Γαλλία & Αυστραλία εμβολιάζουν τους αθλητές των Ολυμπιακών

Θα προχωρήσουν με τον εμβολιασμό οι αθλητές τους που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Νωρίτερα από τα ηλικιακά τους όρια για εμβολιασμό, θα προχωρήσουν με τον εμβολιασμό οι Γάλλοι αθλητές που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Το ίδιο θα πράξει και η Αυστραλία, όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία.Δείτε επίσης:

Σήμερα το Υπουργείο Αθλητισμού της Γαλλίας ανακοίνωσε ότι οι αθλητές θα μπορούν να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό έξι εβδομάδες προτού γίνουν εμβολιασμοί σε άτομα ηλικίας κάτω των 50 ετών στη Γαλλία.

«Οι αθλητές και οι προπονητές που θα εκπροσωπήσουν τη Γαλλία στο Τόκιο αυτό το καλοκαίρι θα έχουν την ευκαιρία να εμβολιαστούν» ανέφερε το Υπουργείο σε δήλωσή του στο Reuters.  

«Αυτός ο περιορισμένος πληθυσμός έως 1.400 άτομα, που αποτελείται από αθλητές και προπονητές, προσδιορίστηκε από το υπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με τις Ολυμπιακές και Παραολυμπιακές Επιτροπές και τον Εθνικό Οργανισμό Αθλητισμού», προσθέτει το Υπουργείο.  

Ίδιο το σκηνικό και στην Αυστραλία, καθώς σήμερα η Κυβέρνηση ανακοίνωσε πως οι Αυστραλοί αθλητές που θα ταξιδέψουν στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς θα έχουν προτεραιότητα στον εμβολιασμό.  

«Θέλουμε να δούμε τους αθλητές μας να πηγαίνουν στο Τόκιο για να αγωνιστούν και μετά να επιστρέψουν στην Αυστραλία με ασφάλεια», δήλωσε σχετικά, ο υπουργός Υγείας, Γκρεγκ Χαντ. 

Περισσότεροι από 2.000 αθλητές, προπονητές και αξιωματούχοι, μέλη της Ολυμπιακής (AOC) και Παραολυμπιακής επιτροπής της Αυστραλίας, αναμένεται να ταξιδέψουν στην Ιαπωνία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (23 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου). 

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα αρχίσουν στις 23 Ιουλίου και να ολοκληρωθούν στις 8 Αυγούστου.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ