Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΙσοπαλία στο νησί

Ισοπαλία στο νησί

Τσιλιβή –Αίας  2-2

Μπορούσαν το τρίποντο οι «κόκκινοι» της Γαστούνης

Στη δεύτερη φετινή του έξοδο στη Ζάκυνθο, ο Αίας αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 απέναντι στο Τσιλιβή, σε μια αναμέτρηση που αφήνει γλυκόπικρη γεύση. Από τη μια υπάρχει  ικανοποίηση για το ότι η ομάδα  πήρε ένα σημαντικό βαθμό διατηρώντας έτσι το αήττητο στα εκτός έδρας παιχνίδια. αλλά από κει και πέρα οι «κόκκινοι» αν ήταν πιο προσεκτικοί θα  μπορούσαν να φύγουν και με το τρίποντο το οποίοι θα τους έδινε  άλλη ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Προβάδισμα με Κουλούρη και γρήγορη ανατροπή

Ο Αίας πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Ηλία Κουλούρη, να πετυχαίνει το έβδομο φετινό του τέρμα. Ήταν ένα γκολ προϊόν της επιμονής και της εκτελεστικής του δεινότητας μέσα στην περιοχή. Ωστόσο ο Αίας δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το προβάδισμα αυτό.  Στο 33΄ο Λιβέρης εκτέλεσε κόρνερ και ο Αγγελίδης ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1, ενώ στο 36΄, πάλι από κόρνερ του Λιβέρη, αυτή τη φορά ο Θοδωρής Σαμπανέι, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Τσιλιβή.

Ισοφάριση με Μπαρδούση

Ο Αίας τελικά ισοφάρισε σε 2-2, με κεφαλιά του Μπαρδούση στο 61΄, έπειτα από ένα ωραίο χτύπημα φάουλ μέσα στην περιοχή από τον Βασιλικόπουλο. Το γκολ αυτό  έδωσε την ευκαιρία στον Αίαντα να πάρει ολόκληρο το παιχνίδι στη μισή ώρα που απέμενε, ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς δεν ήταν αποτελεσματικός στην επίθεση.

Τσιλιβή: Χαρακτινός, Μπατσής (72′ Παπαδόπουλος), Καστάνο (79′ Τσίνα), Λιβέρης, Μούστα, Χαλκιόπουλος, Σέλληνας (79′ Μαλαφούρης), Αγγελίδης, Μαρούδας, Σαμπανέϊ, Παναγιωτόπουλος (67′ Παπαδάκης)

Αίας: Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος, Βασιλικόπουλος, Μπαρδούσης, Βατσής, Τσακοπιάκος (83′ Μπουρούκης), Σταθάτος (83′ Βράπι), Δούλος, Κουλούρης, Γκρίλλας (39′ Γεωργιόπουλος), Κάρδαρης (67′ Καλογερόπουλος).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ