Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΓ’ ΕΘΝΙΚΗ: Αίας-Εθνικός Σκ. 2-3

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Αίας-Εθνικός Σκ. 2-3

Με δυο πρόσωπα

Η κακή εικόνα του πρώτου μέρους στοίχισε στους «κόκκινους»

Καλό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος και δικαιολογημένα παράπονα για τη διαιτησία

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Αίαντα  Γαστούνης και μάλιστα εντός έδρας με σκορ 2-3  από τον Εθνικό Σκουλικάδου. Σε μια αναμέτρηση που είχε δυο όψεις. Ειδικότερα η ομάδα της Γαστούνης παρουσίασε ένα κακό πρώτο μέρος διάστημα. Στο οποίο δέχθηκε και τα τρία τέρματα, με τα σημάδια της κούρασης να είναι εμφανής. Όσον αφορά το δεύτερο μέρος, ο Αίας ανέβασε στροφές σημειώνοντας δυο γκολ με τους «κόκκινους» να έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία. Καθώς  δεν δόθηκε πέναλτι στον Γεωργιόπουλο ενώ ακυρώθηκε και γκολ του ίδιου ποδοσφαιριστή.

Απόλυτος αιφνιδιασμός και 0-3

Το χθεσινό πρώτο ημίχρονο πρέπει να ξεχαστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται από τον Αίαντα, που παρουσιάστηκε κακός. Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι Ζακυνθινοί οι οποίοι μόλις στο 3’ πήραν προβάδισμα 0-1 με σουτ του δικού μας Αλέξη Νικολακόπουλος, ενώ στο 24’ ο Ηλείος ποδοσφαιριστής εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα βρήκε και παίκτη του Αίαντα για να γίνει το 0-2 προς απογοήτευση όλων στη Γαστούνη. Ο  Αίας που στο διάστημα αυτό είχε πολλούς ποδοσφαιριστές σε κακή μέρα, στο 17’ προσπάθησε να απειλήσει  με τον Κουλούρη ο οποίος αστόχησε από καλή θέση, με την ομάδα του Σκουλικάδου στο 35’ να κάνει το 0-3 με τον Μεταξά πετυχαίνοντας τον απόλυτο αιφνιδιασμό.

Άνοδος Αίαντα στο δεύτερο μέρος…

Όσον αφορά το δεύτερο μέρος, ο Αίας παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετικός με τις αλλαγές του Ανδριόπουλου να δίνουν άλλον αέρα.  Οι «κόκκινοι» στο 50’ μείωσαν σε 1-3 με δυνατό σουτ του Σταθάτου, ενώ διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για τη φάση του 64’ ζητώντας πέναλτι σε ανατροπή του Γεωργιόπουλου. Στο 76’ ο Βλαχόπουλος σούταρε η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Παπαδόπουλου και στην επαναφορά ο Γεωργιόπουλος σκόραρε, με το τέρμα να ακυρώνεται ως οφσάιντ απόφαση που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες. Η ομάδα της Γαστούνης στο 83’ μείωσε σε 2-3 με κεφαλιά του Γεωργιόπουλου που εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Τσακοπιάκου, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα «άγγιξε» την ισοφάριση αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά σουτ του Κάρδαρη, ο οποίος στο 94’ είχε και άλλη χαμένη ευκαιρία.

Αίας: Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος, Βασιλικόπουλος, Παπαχριστόπουλος(62’ Δούλος), Βατσής, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Καλογερόπουλος(42’ Βλαχόπουλος), Κουλούρης,  Γκρίλλας(62’ Γεωργιόπουλος), Κάρδαρης

Εθνικός Σκ: Παπαδόπουλος, Γιακουμέλος(74’ Κάρδαρης),  Προκόπης, Μουσάι(60’ Σπίνος), Περιστέρης(74’ Σταμούλης),Δαδάκος(60’  Μαλυσόβας), Βαρδάκας, Κυριαζόπουλος, Μεταξάς(85’ Κλάδης),  Νικολακόπουλος, Λαμπρόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ