Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑίας Γαστούνης: Πάνοπλος στο Αίγιο

Αίας Γαστούνης: Πάνοπλος στο Αίγιο

Κλίμα αισιοδοξίας στον «Άγιαξ»

Ο κυριακάτικος εκτός έδρας αγώνας στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο στις τάξεις του Αίαντα Γαστούνης. Οι «κόκκινοι» όλο αυτό το διάστημα προετοιμάζονται εντατικά υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Ανδριόπουλου και στη Γαστούνη υπάρχει αισιοδοξία για μια καλή πορεία του Αίαντα στον μαραθώνιο του ενός γύρου.

Το ματς στο Αίγιο την Κυριακή το απόγευμα ασφαλώς και δεν είναι το πιο εύκολο, ενώ κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά σε τι κατάσταση θα παρουσιαστούν οι δυο μονομάχοι καθώς προέρχονται από μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας.  Από κει και έπειτα στον Αίαντα πιστεύουν ακράδαντα στις δυνατότητες τους και ευελπιστούν πως θα φύγουν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. «Το παιχνίδι διεξάγεται κάτω από περίεργες συνθήκες, καθώς υπήρχε η διακοπή. Εμείς από τη μεριά μας προετοιμαζόμαστε εντατικά όλο αυτό το διάστημα και αισιοδοξούμε πως θα τα καταφέρουμε», επεσήμανε από τη μεριά του ο τεχνικός του Αίαντα Θοδωρής Ανδριόπουλος.

Με ενισχυμένο ρόστερ

Σχετικά με την αναμέτρηση της Κυριακής αλλά και του μίνι μαραθωνίου γενικότερα, η ομάδα της Γαστούνης έχει ενισχυθεί καθώς αποκτήθηκαν οι Παρασκευόπουλος, Γεωργιόπουλος και Καλογερόπουλος ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά στο δύσκολο μίνι πρωτάθλημα. Μαραθώνιο στον οποίο ο Αίας έχει  να δώσει έξι παιχνίδια εντός έδρας και τέσσερα μακριά από τη Γαστούνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ