Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑποφασισμένος με Βραχνέικα

Αποφασισμένος με Βραχνέικα

ΠΑΟ Βάρδας

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινούνται πλέον στις τάξεις του ΠΑΟ Βάρδας, με τους «πράσινους» την προσεχή Κυριακή ν’ αναμετρώνται στην έδρα τους με τον Διαγόρα Βραχνεϊκών στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Σε μια αναμέτρηση με τις δικές της ξεχωριστές ιδιαιτερότητες, με τις συνθήκες να είναι τελείως διαφορετικές η «Μπάρτσα» στοχεύει στο τρίποντο στην επιστροφή της στο «Γ. Καλάκος»  με το παιχνίδι να είναι δύσκολο κόντρα στους αχαιούς που είναι δυνατοί έχοντας ενισχυθεί σημαντικά μεταξύ αυτών και του Νίκου Ντόμα.

Μίκι Τσίρκοβιτς : «Μπορούμε να τα καταφέρουμε…»

Ενόψει της Κυριακής αλλά και γενικότερα ενόψει της συνέχειας, ο Μίκι Τσίρκοβιτς παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας. «Ας μην κρυβόμαστε, οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες και περίεργες ενώ είναι ξεκάθαρο πως καμιά ομάδα δεν θα είναι απόλυτα έτοιμοι. Εμείς από τη μεριά μας όλο αυτό το διάστημα προετοιμαζόμαστε όσο πιο καλύτερα γίνεται προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας. Ο δρόμος σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι εύκολος, αλλά πιστεύουμε πως στο φινάλε αυτού του μίνι πρωταθλήματος θα έχουμε διατηρήσει την ομάδα στη Γ’ Εθνική», ανέφερε μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός δίνοντας έτσι το στίγμα που επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟ Βάρδας.

Πολλά τα νέα πρόσωπα

Στην καινούργια αυτή προσπάθεια που ξεκινά από την Κυριακή, ο ΠΑΟΒ θα παραταχθεί με πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του νεαρής ηλικίας κυρίως. Δίψα για διάκριση ασφαλώς και υπάρχει αν και απαιτείται κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει χημεία. Οι προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα είναι καθημερινές με εξαίρεση το Σάββατο που θα δοθεί ρεπό, ενώ  για την Κυριακή λόγω καρτών δεν υπολογίζεται ο Αντώνης Λιόσης. Σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά, δεν πρέπει ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΒ να προχωρήσει σε μια ακόμα προσθήκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ