Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΓια την πρώτη νίκη στην προκριματική φάση η Εθνική

Για την πρώτη νίκη στην προκριματική φάση η Εθνική

Να πετύχει την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Μουντιάλ φιλοδοξεί η Εθνική. Η οποία υποδέχεται απόψε (21:45 OPEN TV) στην Τούμπα την Γεωργία.

Μονόδρομο αποτελεί για την Εθνική, η νίκη της στον αποψινό εντός έδρας αγώνα στην Τούμπα. Για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του 2022 που θα γίνει στο Κατάρ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ισπανία, στην πρεμιέρα. Θέλει να δώσει αξία στο αποτέλεσμα αυτό πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη απέναντι στην Γεωργία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τζον Φαν΄τ Σχιπ όπως όλα δείχνουν προτίθεται να παρατάξει την Εθνική με σύστημα 4-2-3-1 στον εν λόγω αγώνα. Τερματοφύλακας θα είναι ο Βλαχοδήμος, με τον Μπακάκη δεξιά και έναν εκ των Γιαννούλη ή Τσιμίκα στα αριστερά και Τζαβέλλα, Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Πιο μπροστά στον άξονα θα βρίσκεται ο Μπακασέτας, με τους Λημνιό ή Φορτούνη στα δεξιά και Μασούρα ή Μάνταλο στα αριστερά. Ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ένας εκ των Γιακουμάκη ή Παυλίδη. 

Στην αποστολή για τον συγκεκριμένο αγώνα βρίσκονται ακόμα οι Διούδης, Καπίνο, Ανδρούτσος, Κυριακόπουλος, Σβάρνας, Μαυροπάνος, Σιώπης, Αλεξόπουλος, Τζόλης και Πέλκας, ενώ διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πολωνός Μαρτσίνιακ, με βοηθούς τους Σοκολνίτσκι, Μπόνιεκ και τέταρτο τον Γκιλ. 

πηγή: sdna.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ