Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά«Φορτσάρει» και για Καλογερόπουλο Κινητικότητα σε πολλά μέτωπα για τον «Άγιαξ»

«Φορτσάρει» και για Καλογερόπουλο Κινητικότητα σε πολλά μέτωπα για τον «Άγιαξ»

Αίας Γαστούνης

Έντονη κινητικότητα σε πολλά μέτωπα παρατηρείται στις τάξεις του Αίαντα Γαστούνης, στην προσπάθεια που κάνουν οι «κόκκινοι» να παρουσιαστούν όσο πιο έτοιμοι γίνεται στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής που προγραμματίζεται για την Κυριακή 4 Απριλίου. Έτσι η ομάδα της Γαστούνης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές προκειμένου να εντάξει στο ρόστερ της τον Φώτη Καλογερόπουλο με μορφή δανεισμού από τη Νίκη Τραγανού, σε περίπτωση που έχουμε οριστική διακοπή στα τοπικά πρωταθλήματα. 

Ο Φώτης Καλογερόπουλος, ένας μέσος “πολλαπλού ρόλου”, με ικανότητα στο μαρκάρισμα, στο σκοράρισμα, αλλά και με ένα πολύ δυνατό δεξί πόδι, μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, ακόμα και ως ακραίος οπσιθοφύλακας ή δεύτερος επιθετικός.

Ο Θοδωρής Ανδριόπουλος, συνεργάστηκε μαζί του σε ηλικία 17 ετων, στην Α1 κατηγορία, τη σεζόν της ανόδου της Νίκης Τραγανού και γνωρίζει πόσες λύσεις μπορεί να του προσφέρει, πόσο μάλλον που από τότε μέχρι τώρα έχει βελτιωθεί καταλυτικά, έχοντας τελευταία με τον Αλέξη Γαλάνη αποκτήσει και ηγετικό ρόλο στο παιχνίδι του.

Η Νίκη Τραγανού, η οποία δέχθηκε το καλοκαίρι πολλές κρούσεις από τη Γ΄ Εθνική για τον Φώτη Καλογερόπουλο το καλοκαίρι, δέχεται και πάλι, με πιο πρόσφατη αυτή της Ζακύνθου. Ο Καλογερόπουλος, τελικά έμεινε το καλοκαίρι στην ομάδα με την οποία έχει κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και ασφαλώς αν ενταχθεί στον Αίαντα θα τον βοηθήσει σημαντικά σε μια περίοδο με τις δικές της ξεχωριστές ιδιαιτερότητες. Το θέμα  φυσικά δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά , ενώ σημαντικότατο ρόλο θα παίξει αν θα έχουμε οριστική διακοπή ή όχι στα τοπικά πρωταθλήματα. Σε ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά θέματα, οι προπονήσεις διεξάγονται χωρίς ιδιαίτερα απρόοπτα υπό τις οδηγίες του τεχνικού Θοδωρή Ανδριόπουλου σε καθημερινή σχεδόν απογευματινή βάση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ