Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΔυνατό τεστ για ΠΑΟ με Εφές στην Πόλη

Δυνατό τεστ για ΠΑΟ με Εφές στην Πόλη

Από τον Νοέμβριο του 2017 που καταγράφηκε η τελευταία νίκη του επί της Εφές στην Πόλη (81-82), έχουν αλλάξει πάρα πολλά για να πιστέψει κανείς ότι μπορεί σήμερα να επαναλάβει ο Παναθηναϊκός εκείνη την επιτυχία. Σε μια συμβολική μέρα για τον ελληνισμό, οι «πράσινοι» έχουν πολύ πιο δύσκολη αποστολή απόψε (19.30) στην Κωνσταντινούπολη όχι μόνο επειδή η Εφές βελτιώθηκε τόσο πολύ από τότε ώστε να διεκδικεί με αξιώσεις ακόμα και το ίδιο το τρόπαιο, αλλά γιατί και οι ίδιοι δεν έχουν πια το μέταλλο για να πρωταγωνιστούν σε τόσο υψηλό επίπεδο. 

«Είμαστε ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να παίζουμε για τη νίκη σε κάθε ματς. Θέλουμε να παίζουμε καλά. Κάθε παίκτης το ξέρει αυτό. Είμαστε σε μία διαδικασία. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι», τόνισε χθες ο προπονητής των «πρασίνων», Οντεντ Κάτας, ενώ ο Λεωνίδας Κασελάκης πρόσθεσε: «Θέλουμε να βελτιωθούμε ομαδικά, να τηρούμε την ομαδική μας λειτουργία. Θέλουμε να περιορίσουμε τα νεκρά διαστήματα και πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη».

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται αύριο (20.00) κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ, χωρίς να έχει ρεαλιστικές παρά μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στα πλέι οφ. Δεν αρκεί να κάνει αυτός υποχρεωτικά μόνο νίκες στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια, πρέπει να έλθει και ένας (μάλλον απίθανος) συνδυασμός αποτελεσμάτων για να ανοίξει η πόρτα της πρόκρισης. 

Το σημερινό πρόγραμμα (31η αγωνιστική): 19.00 ΤΣΣΚΑ – Ερυθρός Αστέρας, 19.30 Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός, 21:00 Ζαλγκίρις – Μακάμπι Τελ Αβίβ, 21.45 Βιλερμπάν – Ρεάλ, 22.00 Βαλένθια – Μπάγερν. Αύριο: 19.00 Χίμκι – Ζενίτ, 20.00 Μπασκόνια – Μιλάνο, 21.00 Ολυμπιακός – Φενέρμπατσε, 22.00 Μπαρτσελόνα – Αλμπα. 

• Χωρίς Ελληνα διαιτητή θα διεξαχθούν τα παιχνίδια του μπασκετικού τουρνουά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ύστερα από τους ορισμούς που ανακοινώθηκαν χθες.

πηγή: kathimerini.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ