Σπουδαίο παιχνίδι στον Πύργο

0
130

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ

Κοντράρονται εκεί ο Πύργος F.C Θύελλα με τον Ηλειακό Λεχαινών

Αναμετρήσεις και Πελόπιο – Ν. Μανωλάδα

Του Πάνου Ηλιόπουλου

[email protected]

Ημέρα κυπέλλου η σημερινή  καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία παιχνίδια για την πρώτη φάση. Δεσπόζει  φυσικά η αναμέτρηση στο «Χαράλαμπος Βιλαέτης» στον Πύργο όπου ο  Πύργος F.C Θύελλα κοντράρεται με τον Ηλειακό Λεχαινών, ενώ παιχνίδια έχουμε και σε Πελόπιο –Ν. Μανωλάδα. Πιο αναλυτικά:

Πύργος F.C Θύελλα – Ηλειακό Λεχαινών:

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται ο αγώνας στο «Χαράλαμπος Βιλαέτης» στον Πύργο ανάμεσα στον Πύργο F.C Θύελλα και τον Ηλειακό Λεχαινών, αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα πολλών θεατών. Οι «κυανόλευκοι» του Πύργου που προχωρούν  χωρίς απώλειες στο πρωτάθλημα θέλουν να συνεχίσουν και στο κύπελλο, αλλά για την πρόκριση θα παραταχθούν και οι «γαλάζιοι» των Λεχαινών.

Πελόπιο-ΠΑΟΚ

Δυο ομάδες της Β’ κατηγορίας διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια αναμέτρηση με τις δικές της ιδιαιτερότητες. Ο γηπεδούχος Πέλοψ που μέχρι τώρα δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα θέλει τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους, με τον πάντα δυνατό και υπολογίσιμο ΠΑΟ Κακοβάτου να θέλει να προχωρήσει στο δεύτερο τη τάξει θεσμό. Ο αγώνας του Πελοπίου ξεκινά στις 3:30 το μεσημέρι.

Δόξα ΝΜ-Λαμπέτι

Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί είναι αυτή που διεξάγεται στη Ν. Μανωλάδα και η οποία ξεκινά στις 4 το απόγευμα. Οι γηπεδούχοι της Δόξας είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση κόντρα  στον Ολυμπιακό Λαμπετίου που θα προσπαθήσει για την έκπληξη.