Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΚαβάλα: «Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας» – Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι μετά το...

Καβάλα: «Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας» – Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι μετά το φρικτό έγκλημα

Σε κατάσταση σοκ είναι η τοπική κοινωνία στην Καβάλα από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο θάνατος της 68χρονης κτηνοτρόφου δεν προκλήθηκε από φυσικά αίτια, αλλά από δολοφονία.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής στο μαντρί της, λίγα μέτρα από το σπίτι της στο Ποδοχώρι. Η τραγική αυτή αποκάλυψη έγινε από την ιατροδικαστική εξέταση, που «έδειξε» δολοφονία, καθώς η σορός της γυναίκας έφερε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις από χτυπήματα που της κατάφερε ο δράστης.

Ο κοινοτάρχης του χωριού, Χρήστος Διαμαντίδης κάνει λόγο στο Τhesstoday.gr για μια ήσυχη γυναίκα, που φρόντιζε πάντα για την οικογένειά της και δεν δημιουργούσε διενέξεις.

«Ήταν ήσυχος τύπος, δεν κυκλοφορούσε πολύ, δεν είχε προβλήματα με κανέναν, περνούσε πολύ χρόνο στο ποιμνιοστάσιο της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δύο ημέρες μετά τη δολοφονία, οι κάτοικοι του Ποδοχωρίου είναι τρομοκρατημένοι, καθώς υποψιάζονται πως ο δράστης μπορεί να βρίσκεται ανάμεσά τους.

«Έχουμε στενοχωρηθεί πάρα πολύ, στην αρχή νομίζαμε ότι πέθανε από φυσικά αίτια και μετά μάθαμε ότι τη σκότωσαν. Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας και δεν είναι και ό, τι καλύτερο να φοβόμαστε όλοι για το ποιος μπορεί να το έκανε», δήλωσε κάτοικος του χωριού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ