Τροχαίο στην Κατεχάκη: «Δεν τον είδα» είπε ο οδηγός που παρέσυρε τον αστυνομικό – Ο μοιραίος ελιγμός

177

Ο άτυχος 43χρονος που υπηρετούσε στην Τροχαία είχε κατέβει από το περιπολικό για άλλο τροχαίο ατύχημα που είχε σημειωθεί το βράδυ της Πέμπτης

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ο οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 43χρονο αστυνομικό το βράδυ της Πέμπτης στη λεωφόρο Κατεχάκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκίνητου, ο οποίος είναι γιατρός στο επάγγελμα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς για τον 43χρονο συνάδελφό τους ότι «δεν τον είδα».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκίνητου περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι καθώς κατευθυνόταν προς Ηλιούπολη, έκανε έναν ελιγμό για να αποφύγει το περιπολικο που είχε σταματήσει μετά την έξοδο της Αττικής Οδού για ένα τροχαίο που είχε σημειωθεί νωρίτερα.

Ο ελιγμός αυτός φέρεται να αποδείχθηκε μοιραίος για τον 43χρονο αστυνομικό της Τροχαίας ο οποίος, κατά πληροφορίες, είχε κατέβει από το περιπολικό και ήταν δίπλα του για να πάει στο όχημα που είχε εμπλακεί στο προηγούμενο τροχαίο.

Μια πρώτη εκτίμηση, δε, των αστυνομικών είναι ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τον άτυχο 43χρονο πιθανότατα είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, κάτι που μένει να αποδειχθεί ή να διαψευστεί από τους ελέγχους και την έρευνα που θα γίνει για το τροχαίο δυστύχημα.