Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικά«Ακούσαμε το παιδί να φωνάζει βοήθεια», λέει γείτονας για τον 7χρονο στο...

«Ακούσαμε το παιδί να φωνάζει βοήθεια», λέει γείτονας για τον 7χρονο στο Νέο Ψυχικό

Άφαντος ο πατέρας που κλείδωσε το παιδί του στο σπίτι και εξαφανίστηκε

Μια αδιανόητη ιστορία εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή του Νέου Ψυχικού με πρωταγωνιστή έναν 42χρονο ο οποίος αν και είχε αναλάβει να φυλάει τον 7χρονο γιο του τον εγκατέλειψε, τον κλείδωσε μέσα στο διαμέρισμα τους και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Όπως λέει στο protothema.gr η γυναίκα που κάλεσε την Αστυνομία, το παιδί κοιμόταν μέσα στο σπίτι και μόλις ξύπνησε και αντιλήφθηκε πως ο πατέρας του απουσιάζει ενώ αυτό είναι κλειδωμένο άρχισε να φωνάζει.

«Δεν έκλαιγε. Φώναζε ‘βοήθεια’. Άκουσα το παιδάκι να φωνάζει βοήθεια και ανέβηκε ο σύζυγός μου μέχρι τη σκάλα να δει τι συμβαίνει. Αλλά ήταν κλειδωμένα. Δεν μπορείς να ανέβεις πάνω. Είναι κλειδωμένα», λέει η γειτόνισσα της οικογένειας και εξηγεί πως η μητέρα ήταν αυτή που τελικά άνοιξε την πόρτα και βρήκε μόνο του τον 7χρονο.

«Είχε βγει η γυναίκα και άφησε τον άνδρα της με το παιδί. Κοιμόταν μέσα στο σπίτι αυτό αλλά μετά έφυγε και ο πατέρας. Εμεις ειδοποιήσαμε γιατί ανησυχήσαμε αλλά τελικά βρήκαμε τη γυναίκα και ήρθε και άνοιξε», τονίζει η ίδια.

Ολα έγιναν λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης, όταν οι κάτοικοι στην οδό Αθανασίου Δίακου στο Νέο Ψυχικό άκουσαν φωνές από το σπίτι της οικογένειας.

Μόλις αντιλήφθηκαν πως ο 7χρονος βρίσκεται μόνος του και κλειδωμένος μέσα στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου τηλεφώνησαν στην Άμεση Δράση.

Όπως διαπιστώθηκε, η 41χρονη μητέρα φεύγοντας από το σπίτι ανέθεσε στον 42χρονο σύζυγό της να φροντίζει το παιδί.

Ωστόσο, μόλις ο 7χρονος αποκοιμήθηκε εκείνος έφυγε από το σπίτι και κλείδωσε την πόρτα. Κάποια στιγμή, το παιδί ξύπνησε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία που βρήκε το παιδί σε κατάσταση σοκ.

Ο 42χρονος πατέρας αναζητείται από τις Αρχές ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ