Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΈβρος: Αυτοκτονία «δείχνει» η ιατροδικαστική για την 28χρονη - «Να συνεχιστούν οι...

Έβρος: Αυτοκτονία «δείχνει» η ιατροδικαστική για την 28χρονη – «Να συνεχιστούν οι έρευνες» ζητούν οι φίλοι της

Η κηδεία της θα γίνει αύριο το μεσημέρι – Τι απαντά φίλη της για το ενδεχόμενο να είχε πέσει θύμα εκφοβισμού και να έβαλε τέλος στη ζωή της

«Δεν υπάρχει περίπτωση η Βίκυ να αυτοκτόνησε», τονίζουν στο protothema.gr, στενοί φίλοι της 28χρονης από το Τυχερό Έβρου, οι οποίοι ζητούν να συνεχιστούν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., μέχρι να αποδειχθεί πώς η γυναίκα κατέληξε νεκρή σε χαράδρα, δίπλα από τη μοτοσυκλέτα της και με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, δεν προκύπτουν ίχνη εγκληματικής ενέργεια και ενισχύεται το σενάριο της αυτοχειρίας.

Όπως τονίζει στενή φίλη της Βίκυς, η νεαρή αγρότισσα ήταν πολύ δυναμικός άνθρωπος και ασχολούνταν πολύ με τα κοινά του χωριού, «ήταν μέσα σε όλα και πάντα η ψυχή της παρέας όταν βγαίναμε έξω, αυτή που έκανε συνέχεια πλάκα και γελούσαμε όλοι».

Το χρονικό της υπόθεσης

Το μεσημέρι της Κυριακής, η 28χρονη ενημέρωσε τους γονείς της και μία φίλη της ότι θα πήγαινε να δει τον αγώνα ποδοσφαίρου της τοπικής ομάδας, όμως ουδέποτε έφτασε εκεί για να συναντήσει τα μέλη της παρέας της που την περίμεναν.

«Είχε πει ότι θα δει τον αγώνα, έστελνε μηνύματα στους φίλους της και τους έγραφε πως είναι ευκαιρία με τον καλό καιρό να βγούμε για καφέ και να δούμε τον αγώνα. Συνήθιζε πάντα όταν είχε καλό καιρό να παίρνει τη μηχανή της και όχι το αυτοκίνητο. Δεν ανησύχησαν όταν δεν εμφανίστηκε για τον αγώνα, καθώς η Βίκυ πολλές φορές “χάνονταν” για κάποιες ώρες και αργεί, οπότε δε πήγε ο νους μας στο κακό. Ξεκινήσαμε να ανησυχούμε όταν ο πατέρας της Βίκυς κάλεσε μια φίλη μας στις 9-10 το βράδυ και ρωτούσε ”πού είναι η Βίκυ”», αναφέρει.

Ο πατέρας της 28χρονης που ξεκίνησε να ανησυχεί, είπε στους φίλους της πως καλούσε τη Βίκυ στο κινητό και εκείνη δεν απαντούσε και έκτοτε ξεκίνησαν να την αναζητούν.

Το σημείο που εντοπίστηκε νεκρή την επόμενη ημέρα, στο χωριό Λευκίμη Σουφλίου, κοντά στις κεραίες της ΕΡΤ, δεν ήταν άγνωστο σε εκείνη αφού, σύμφωνα με τη στενή της φίλη, συνήθιζε να πηγαίνει μόνη ή με τη παρέα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ