Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΚύκλωμα συνοδών πολυτελείας αποκάλυψε τις Βραζιλιάνες με τα 13 κιλά κοκαΐνης στο...

Κύκλωμα συνοδών πολυτελείας αποκάλυψε τις Βραζιλιάνες με τα 13 κιλά κοκαΐνης στο «Ελ. Βενιζέλος»

Οι δύο 24χρονες ήρθαν στην Ελλάδα με πτήση από Βραζιλία μέσω Ζυρίχης

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ μετά από πληροφορίες για γυναίκες από τη Βραζιλία που έρχονται στην Ελλάδα για να εργαστούν ως συνοδοί πολυτελείας φαίνεται ότι αποδείχθηκαν μοιραίες για τις δύο 24χρονες Βραζιλιάνες που εντοπίστηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» να έχουν στις αποσκευές τους 13 κιλά κοκαϊνης.

Οι αστυνομικοί του «Ελ. Βενιζέλος» που είχαν την ενημέρωση για τη δράση του κυκλώματος αυτού που φέρνει γυναίκες από τη Βραζιλία προκειμένου να βγάλουν χρήματα ως συνοδοί πολυτελείας, εντόπισαν τις δύο νεαρές Βραζιλιάνες το βράδυ της Πέμπτης (26/1).

Αφού ερεύνησαν τις αποσκευές τους οι αστυνομικοί βρήκαν σε αυτές να έχουν κρύψει 13,6 κιλά κοκαΐνης.

Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, οι δύο 24χρονες που έφτασαν στην Αθήνα με πτήση από  τη Βραζιλία μέσω Ζυρίχης είχαν κρύψει τα ναρκωτικά σε διπλό πάτο.

Δείτε το βίντεο

Συνολικά στις αποσκευές των δύο γυναικών από τη Βραζιλία βρέθηκαν 13,6 κιλά κοκαΐνης ενώ εκτός από τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Οι δύο 24χρονες συνελήφθησαν την Πέμπτη (26/1) το βράδυ στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Τη σύλληψη έκαναν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα, από χώρες της Ν. Αμερικής με την εκτίμηση που υπάρχει να είναι ότι οι δύο γυναίκες από τη Βραζιλία να σχεδίαζαν να δώσουν τα ναρκωτικά σε συνεργάτη τους προκειμένου αυτός στη συνέχεια να πουλήσει την κοκαΐνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ