Κηφισιά: Κλοπή σε μονοκατοικία – Πήραν 2.000 λίρες, €20.000 και ακριβά κοσμήματα

168

77χρονη το θύμα των διαρρηκτών – Έκοψαν με τροχό τα δύο χρηματοκιβώτια που είχε

Θύμα διαρρηκτών που έφυγαν με σημαντική λεία έπεσε μια 77χρονη γυναίκα στην Κηφισιά η οποία έκανε τη σχετική καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 77χρονης που έγινε την Τετάρτη (18/1), η διάρρηξη έγινε σε άγνωστο χρόνο με τους δράστες να μπαίνουν στη μονοκατοικία στην οποία διαμένει η γυναίκα από ένα παράθυρο στο πίσω μέρος του σπιτιού.

Όπως είπε στους αστυνομικούς η γυναίκα, οι δράστες αφού απενεργοποίησαν τον συναγερμό, στη συνέχεια έψαξαν και βρήκαν δύο χρηματοκιβώτια.

Το επόμενο βήμα των διαρρηκτών, κατά την καταγγελία της 77χρονης, ήταν να κόψουν τις πόρτες των χρηματοκιβωτιών με ειδικό τροχό και να αφαιρέσουν το πολύτιμο περιεχόμενό τους.

Κατά δήλωση της γυναίκας, οι δράστες πήραν από τα χρηματοκιβώτια περισσότερες από 2.000 λίρες, 20.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας χιλιάδων ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κηφισιάς που ανέλαβαν την υπόθεση πήραν αποτυπώματα και DNA από το σπίτι της 77χρονης και η πρώτη εκτίμησή τους ήταν ότι πιθανότατα οι δράστες γνώριζαν εκ των έσω για τα χρηματοκιβώτια και το περιεχόμενό τους.

Αυτό που ψάχνουν τώρα οι αστυνομικοί είναι βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή προκειμένου να διαπιστώσουν αν οι δράστες έχουν καταγραφεί είτε κατά την άφιξη είτε κατά την αναχώρησή τους από τη μονοκατοικία στην Κηφισιά.