Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΡάλλυ Ακρόπολις: Αστυνομικοί μετεκπαιδεύτηκαν στη γρήγορη οδήγηση στην υπερειδική του ΟΑΚΑ

Ράλλυ Ακρόπολις: Αστυνομικοί μετεκπαιδεύτηκαν στη γρήγορη οδήγηση στην υπερειδική του ΟΑΚΑ

Στο πρόγραμμα της μετεκπαίδευσης, που περιελάμβανε θεωρητικό και πρακτικό μέρος, συμμετείχαν συνολικά 24 αστυνομικοί με 4 υπηρεσιακά αυτοκίνητα και 10 μοτοσικλέτες

Στην υπέρ ειδική διαδρομή του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις στο Ο.Α.Κ.Α. πραγματοποιήθηκε χθες (13/9) και σήμερα (14/9) μετεκπαίδευση αστυνομικών της Διεύθυνσης ‘Αμεσης Δράσης Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας στη γρήγορη και ασφαλή οδήγηση αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας.

Την πρώτη ημέρα, που πραγματοποιήθηκε η εκπαίδευση των οδηγών αυτοκινήτων, παρακολούθησαν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας.

Τη δεύτερη ημέρα, μαθητές σχολείων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα οδικής ασφάλειας από τους εκπαιδευτές της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως. Επιπλέον, παρακολούθησαν την εκπαίδευση ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας.

Στο πρόγραμμα της μετεκπαίδευσης, που περιελάμβανε θεωρητικό και πρακτικό μέρος, συμμετείχαν συνολικά 24 αστυνομικοί με 4 υπηρεσιακά αυτοκίνητα και 10 μοτοσικλέτες και υλοποιήθηκε από εκπαιδευτές του Τμήματος Εκπαίδευσης & Μετεκπαίδευσης Οδηγών του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας. Παράλληλα, το έργο των εκπαιδευτών συνέδραμε και αρχιφύλακας της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Σώματος, ο οποίος είναι οδηγός Ράλλυ με ευρωπαϊκές διακρίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ