Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΠατησίων: Την άρπαξαν και την έσερναν με το αυτοκίνητό τους, μέχρι να...

Πατησίων: Την άρπαξαν και την έσερναν με το αυτοκίνητό τους, μέχρι να της πάρουν το κινητό

Εφιάλτης για μια 42χρονη στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν ληστές την άρπαξαν, με στόχο να της αποσπάσουν το κινητό τηλέφωνο

Ληστές άρπαξαν γυναίκα στην Πατησίων, επιχείρησαν να τη ρίξουν με τη βία στο αυτοκίνητό τους και όταν το θύμα αντιστάθηκε, την έσερναν με το μισό σώμα να κρέμεται απο το παράθυρο του συνοδηγου στο δρόμο, ενώ όταν κατάφεραν να της αποσπάσουν το κινητό, την πεταξαν έξω και εξαφανίστηκαν.

Ένα αδιανόητο συμβάν, που σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της περασμένης Δευτέρας με το θύμα των ληστών να έχει οδηγηθεί τραυματισμένη στο νοσοκομείο και την Αστυνομία να ψάχνει τους δράστες πριν πραγματοποιήσουν την επόμενη άγρια ληστρική επίθεση.

Με το ένα χέρι οδηγουσε με το άλλο την κρατούσε απο τα μαλλιά

Το εφιαλτικό σκηνικό με θύμα την 42χρονη γυναίκα απο την Αλβανία, σημειώθηκε στις 21:00 της περασμένης Δευτέρας. Το θύμα, όπως κατηγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, βάδιζε στην Πατησίων ψάχνοντας ταξί. Ξαφνικά, βλέπει ένα οχημα χρώματος γκρι να την πλησιάζει με χαμηλή ταχύτητα και πριν προλάβει να αντιδράσει, νιώθει απο πίσω της ένα χερι να την τραβάει και να προσπαθεί να τη ρίξει μέσα στο αυτοκίνητο απο το παράθυρο του συνοδηγού.

Η 42χρονη αντιδρά έντονα και αρχίζει να φωνάζει και τότε το όχημα ξεκίνησε να κινείται με τη γυναίκα να βρίσκεται με το μισό σώμα μέσα και το υπόλοιπο να σέρνεται στο δρομο. Ο ένας ληστής, μάλιστα, την είχε αρπάξει απο τα μαλλιά με το ένα χέρι και με το δεύτερο κρατούσε το τιμόνι.

Τελικά, αφού κατάφεραν να της αποσπάσουν το κινητό της, την πέταξαν έξω και εξαφανίστηκαν. Η γυναίκα τραυματισμένη απο το σύρσιμο, μετέβη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», που της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας οπου κατήγγειλε το συμβάν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ