Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΓυναικοκτονία στο Περιστέρι: Έφτασε στον ανακριτή ο 20χρονος

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Έφτασε στον ανακριτή ο 20χρονος

Ο 20χρονος θα απολογηθεί για τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι με θύμα τη 17χρονη Νικολέτα

Λίγο μετά τις 10πμ έφτασε ο 20χρονος στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να απολογηθεί στον ανακριτή για τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι. Ο 20χρονος σύντροφος της 17χρονης Νικολέτας, με καταγωγή από το Πακιστάν συνελήφθη το Σάββατο, καθώς εντοπίστηκε από τις Αρχές της Βόρειας Μακεδονίας με ομάδα μεταναστών που προσπαθούσε να περάσει τα σύνορα.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της Νικολέτας προήλθε από ασφυξία καθώς ο δράστης τής έκλεισε τη μύτη και το στόμα. Πρόκειται για το νεότερο θύμα γυναικοκτονίας στη χώρα μας. Το θύμα φαίνεται να πάλεψε σκληρά για τη ζωή του πριν ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός θανάτου. Οι τελευταίες στιγμές της Νικολέτας ήταν τα περίπου επτά βασανιστικά, μαρτυρικά λεπτά, από τη στιγμή που ο δράστης της προκάλεσε ασφυξία, που η ανήλικη πάσχιζε να «κερδίσει» λίγο αέρα.

Τι είπε στους αστυνομικούς

Ο 20χρονος φαίνεται πως ομολόγησε το έγκλημά του στους αστυνομικούς.  Σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε ότι μετά από καβγά της έκλεισε τη μύτη και το στόμα. Ο ίδιος αναμένεται να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή για τις λεπτομέρειες του εγκλήματος.

Ο άνδρας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Αστυνομικών, το επίμαχο απόγευμα δεν έχασε ούτε λεπτό και αμέσως μετά το έγκλημα έσπευσε να εξαφανιστεί και να αποχωρήσει όσο πιο γρήγορα μπορούσε από τη χώρα.

Τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση από την αστυνομική έρευνα είναι ποιοι παρείχαν καταφύγιο στον 20χρονο, ποιοι –και εάν- του έδωσαν καινούργιες κάρτες sim (αφού πρώτα εκείνος πέταξε το κινητό του τηλέφωνο και το κινητό της 17χρονης) αλλά και ποιοι μπορεί να τον βοήθησαν να περάσει τα σύνορα Ελλάδας-Βόρειας Μακεδονίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ