Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΑίγινα: «Την είδα και εγώ κρεμασμένη, η αλήθεια θα βγει» λέει συγγενής...

Αίγινα: «Την είδα και εγώ κρεμασμένη, η αλήθεια θα βγει» λέει συγγενής της 20χρονης

«Ας κάνουμε υπομονή και θα καταλάβουμε όλοι τι συμβαίνει» τονίζει συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας στο protothema.gr

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου της 20χρονης Μαρίας από την Αίγινα, την οποία βρήκε το πρωί της Δευτέρας κρεμασμένη στην αυλή του σπιτιού τους η ίδια της η μητέρα, βρίσκεται η οικογένειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη οικογένεια αυτή την ώρα πενθεί το παιδί της, ενώ ταυτόχρονα περιμένει και την ολοκλήρωση της έρευνας της Αστυνομίας, προκειμένου να πέσει φως στις συνθήκες θανάτου της 20χρονης.

Μιλώντας στο protothema.gr, στενός συγγενής της οικογένειας υπογράμμισε πως κανείς ακόμα δεν γνωρίζει τίποτα, παρά μόνο η οικογένειά της και τα αδέρφια της, ενώ τονίζει πως η μητέρα της άτυχης Μαρίας είναι σε κατάσταση σοκ και το μόνο που ζητά είναι να μάθει τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ.

«Η άτυχη μητέρα είναι σε σοκ… Η γυναίκα έχασε το παιδί της και δεν είναι καλά στα μυαλά της. Δεν ξέρει κανείς τι έχει συμβεί. Δεν ξέρουμε αν πραγματικά αυτοκτόνησε ή αν της το έχουν κάνει άλλοι. Δεν ξέρει κανείς τίποτα. Όλοι γράφουν πράγματα για την Μαρία, χωρίς να την ξέρουν. Την Μαρία την είδα και εγώ κρεμασμένη. Εγώ είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που γνωρίζουν πολλά. Δεν θέλω να πω κάτι τώρα. Θα περιμένουμε λίγο να έρθουν τα στοιχεία και η αλήθεια θα βγει. Η Δικαιοσύνη θα μιλήσει. Η οικογένεια αντιμετωπίζει κάτι πολύ δύσκολο και δεν είναι καλά λόγω και του άσχημου περιστατικού» είπε μεταξύ άλλων στο protothema.gr.

Μάλιστα, ο ίδιος συγγενής ζητάει από όλους να αφήσουν την οικογένεια να πενθήσει, ενώ τονίζει πως η αλήθεια θα φανερωθεί, εφόσον ολοκληρωθούν οι έρευνες της Αστυνομίας.

«Εύχομαι κανείς να μην πάθει στην οικογένειά του αυτό που συνέβη. Δεν έχετε ιδέα το τι γίνεται με αυτήν την υπόθεση. Αυτό που μπορώ και έχω να σας πω είναι να μην πιστεύετε τίποτα και να περιμένετε τη Δικαιοσύνη, η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση και όλα θα βγουν στη φόρα στην ώρα τους. Η αλήθεια δεν κρύβεται και δεν θα κρυφτεί. Ας σεβαστούμε την μνήμη της. Λίγες μέρες έμειναν, ας κάνουμε υπομονή και θα καταλάβουμε όλοι τι συμβαίνει» είπε μεταξύ άλλων το πρόσωπο από τον στενό οικογενειακό κύκλο της άτυχης 20χρονης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ