Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΤροχαίο στη Νέα Φιλαδέλφεια: Έτσι έχασε τη ζωή του ο αστυνομικός της...

Τροχαίο στη Νέα Φιλαδέλφεια: Έτσι έχασε τη ζωή του ο αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ.

Ο νεαρός αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Βορειοανατολικής Αττικής, είχε βγει χθες το βράδυ μια βόλτα με τη μηχανή του – Αν φορούσε το κράνος του θα είχε σωθεί, λένε μάρτυρες

Θλίψη στο σώμα της Αστυνομίας έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του 25χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο νεαρός αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Βορειοανατολικής Αττικής, είχε βγει χθες το βράδυ μια βόλτα με τη μηχανή του. Από μικρός είχε αδυναμία στις γρήγορες μοτοσικλέτες και είχε αγοράσει μια Yamaha 1.000 κυβικών.

Ο 25χρονος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και ένα μοιραίο λάθος κόστισε τη ζωή του. Όταν ανέβηκε στη μηχανή μεγάλου κυβισμού ξέχασε να φορέσει το κράνος του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει θανάσιμα στο κεφάλι.

Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, και ενώ κινούνταν επί της λεωφόρου Δεκελείας με κατεύθυνση το κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας συγκρούστηκε με ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Το αμάξι, το οποίο οδηγουσε μια γυναίκα, έστριβε προς την οδό Ιασωνίδη. Η στροφή ήταν απότομη και ο 25χρονος δεν πρόλαβε να φρενάρει. Η μηχανή συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο, ο άτυχος αστυνομικός έπεσε στο οδόστρωμα και σύρθηκε για είκοσι μέτρα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο οδηγός της μηχανής χτύπησε με το κεφάλι στο απέναντι πεζούλι. Το χτύπημα ήταν ισχυρό και μοιραίο. Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, αν φορούσε το κράνος του θα είχε σωθεί.

Ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Σοκαριστικό τροχαίο στον Κηφισό

Το σοκαριστικό τροχαίο στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν ήταν το μόνο που σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες. Επίσης τα ξημερώματα, ένας  22χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στον δρόμο όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του στη λεωφόρο Κηφισού και έπεσε πάνω σε κολώνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, για το τροχαίο ευθύνεται η υπερβολική ταχύτητα. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο στην προσπάθειά του να στρίψει προς Κόκκινο Μύλο. Αρχικά προσέκρουσε σε δύο πινακίδες και μετά κατέληξε στην κολώνα, η οποία έκοψε το αυτοκίνητο στα δύο.  Χρειάστηκαν 9 πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν, οι οποίοι αναγκάστηκαν να κόψουν την οροφή του οχήματος.

Σύμφωνα με τον θείο του 22χρονου  ο άτυχος νεαρός επέστρεφε από την εργασία του σε νυχτερινό κέντρο όταν συνέβη το δυστύχημα.

«Δούλευε σε μπαρ και επέστρεφε από τη βάρδιά του. Την κάνει κάθε μέρα αυτή τη διαδρομή, τον ξέρει τον δρόμο, ούτε είχε πιει από όσο ξέρω. Εγώ πιστεύω οτι εμπλέκεται και δεύτερο όχημα», είπε χαρακτηριστικά ο θείος του 22χρονου.Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και οι διασώστες έκαναν υπεράνθρωπη προσπάθεια για να απεγκλωβίσουν τον νεαρό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ