Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΣήμερα με άκρα μυστικότητα κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών στην Πάτρα για Μαλένα...

Σήμερα με άκρα μυστικότητα κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών στην Πάτρα για Μαλένα και Ίριδα

Υπό άκρα μυστικότητα έφθασε κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Αττικής, στην Πάτρα για να ολοκληρωθεί ο τελευταίος κύκλος των καταθέσεων που αφορούν περιστατικά και συνθήκες υπό τις οποίες έχασαν τη ζωή τους η Μαλένα και η Ίριδα.

Κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr ήρθε με άκρα μυστικότητα στην Πάτρα για να ολοκληρωθεί ο τελευταίος κύκλος των καταθέσεων που αφορούν περιστατικά και συνθήκες υπό τις οποίες έχασαν τη ζωή τους η Μαλένα και η Ίριδα, τα δύο από τα τρία κοριτσάκια της οικογένειας Δασκαλάκη.

Για να τηρηθεί η μυστικότητα της διαδικασίας είναι άγνωστο αν μεταβούν οι μάρτυρες στο αστυνομικό ή δικαστικό Μέγαρο, χωρίς και ν’ αποκλείεται άλλος χώρος όπου πρόκειται να ληφθούν οι καταθέσεις.

Οι ίδιες αξιόπιστες πηγές του pelop.gr αναφέρουν ότι ενδέχεται να μην χρειαστεί η ολοκλήρωση του κύκλου των 10-12 μαρτύρων που έχει διαρρεύσει ότι πρόκειται να καταθέσουν. Πάντως οι πλέον κρίσιμοι μάρτυρες έχουν ειδοποιηθεί ή πρόκειται εντός της σήμερον να κληθούν για ν’ αρχίσει η διαδικασία των καταθέσεων.

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ