Θεσσαλονίκη: Άνω ποταμών όσα είπε η 89χρονη στους αστυνομικούς – «Παλιά τον χτυπούσα, δεν τον έδειρα και του σκοτωμού»

481

Η ηλικιωμένη γυναίκα, από τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την ποινική δίωξη που της απαγγέλθηκε, κατηγορείται για σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου της και έκθεση

«Παλιά τον χτυπούσα, όχι τώρα. Δεν τον εδειρα και του σκοτωμου», ειπε η 89χρονη, η οποία συνελήφθη ύστερα από καταγγελία για ξυλοδαρμό του 90χρονου συζύγου της και σήμερα οδηγήθηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, σύμφωνα με την ποινική δίωξη που της απαγγέλθηκε, κατηγορείται για σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου της και έκθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, την αστυνομία ενημέρωσε τη χθες, Δευτέρα, γειτόνισσα του ζευγαριού που γνώριζε την κατάσταση, άκουγε φωνές και φασαρία.

Η ίδια φέρεται να είπε στις Αρχές ότι γνώριζε όσα διαδραματίζονται και χθες φώναζε στην ηλικιωμένη να σταματήσει, αλλά εκείνη, όπως ανέφερε, δεν απάντησε και συνέχισε να τον χτυπάει.

Σημειώνεται ότι έχει γίνει μήνυση του 90χρονου στο αστυνομικό τμήμα Καλαμαριάς, σύμφωνα με την οποία ο ίδιος υφίσταται κακοποιητική συμπεριφορά εδώ και δέκα χρόνια, κι ότι τα τελευταία δύο 24ωρα δεν τον σιτίζει. Η 89χρονη αφέθηκε ελεύθερη καθώς το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά της για αναβολή και ήρε την κράτησή της.

«Όλη η εικόνα είναι πολύ μικρότερη από αυτήν που αποδίδεται. Υπήρξαν κάποια περιστατικά στο παρελθόν. Θεωρεί αδιανόητο ότι δεν έχει δώσει στο σύζυγό της φαγητό», ανάφερε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος 89χρονης γυναίκας, Τριαντάφυλλος Περβίζος, υπογραμμίζοντας ότι κάποιες κατηγορίες τις αποδέχεται και κάποιες άλλες όχι.