Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΚαλλιθέα: Το ημερολόγιο και οι αντιφάσεις της γυναίκας για τον μαχαιρωμένο άνδρα...

Καλλιθέα: Το ημερολόγιο και οι αντιφάσεις της γυναίκας για τον μαχαιρωμένο άνδρα – Βρήκαν πλυμένο το μαχαίρι

Στον εισαγγελέα οδηγείται η 51χρονη βασική ύποπτη για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του συντρόφου της – Παραμένει νοσηλευόμενος ο 62χρονος αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν φαίνεται να προκαλεί ανησυχία

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγεί σήμερα η 51χρονη βασική ύποπτη για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του 62χρονου στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η φερόμενη ως δράστιδα είπε αρχικά στην Αστυνομία, πως μπήκε στο σπίτι τραυματισμένος ωστόσο μετά άλλαξε την αρχική της κατάθεση στους αστυνομικούς και υποστήριξε πως ο σύντροφός αυτοτραυματίστηκε.

Οι αστυνομική της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, που ανέλαβαν τη διαλεύκανση της υπόθεσης βρήκαν το μαχαίρι πλυμένο στο σπίτι του ζευγαριού στην Καλλιθέα.

Σημειώνεται πως το 2012, υπήρξε σε βάρος της καταγγελία πως είχε απειλήσει τον πρώην σύζυγό της με μαχαίρια.

Οι σημειώσεις στο ημερολόγιο 

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους το ημερολόγιο που φέρεται να κρατούσε η 51χρονη γυναίκα.

Στο ημερολόγιο βρέθηκαν κάποιες σημειώσεις στις οποίες αναφέρεται στους τσακωμούς που είχε με το θύμα ωστόσο προς ώρας δεν φαίνεται να προκύπτει από αυτό κάτι συγκεκριμένο για την υπόθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού, ενώ οι γείτονες έκαναν λόγο για συχνούς καβγάδες και περιστατικά ξυλοδαρμού. Σημειώνεται πως ο 60χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Λαϊκού Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ