Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΘρίλερ στο Κορωπί: «Η Άρτεμις είναι ζωντανή», λέει επιστολή που εστάλη στον...

Θρίλερ στο Κορωπί: «Η Άρτεμις είναι ζωντανή», λέει επιστολή που εστάλη στον δικηγόρο της οικογένειας

Άγνωστος την ταχυδρόμησε από τα ΕΛΤΑ Αμαρουσίου υποστηρίζει ότι η αγνοούμενη  κρατείται παρά τη θέληση της και καλεί την οικογένεια να σταματήσουν να προβάλουν την υπόθεση της εξαφάνισης στα ΜΜΕ – Μυστήριο με τις συντεταγμένες που υπέδειξε

Αναστάτωση προκάλεσε στην οικογένεια της αγνοούμενης 19χρονης Άρτεμις μία επιστολή που ταχυδρομήθηκε από άγνωστο από τα ΕΛΤΑ Αμαρουσίου. Αποδέκτης ήταν ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας στο γραφείο που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη.

Η δακτυλογραφημένη επιστολή, που ξεσήκωσε και την ΕΛΑΣ, αναφερόταν στην αγνοούμενη κοπέλα, προκαλώντας ερωτήματα για τις λεπτομέρειες που επικαλείται.

«Δώστε προσοχή σε αυτές τις πληροφορίες, είναι σοβαρές. Η Άρτεμις Βασίλη είναι ζωντανή. Κρατείται παρά τη θέληση της από δύο άνδρες. Κατά καιρούς την μετέφεραν σε διαφορετική τοποθεσία και μια τέτοια μετακίνηση έγινε πριν λίγες μέρες λόγω του ότι ανοίχτηκε ξανά η υπόθεση και προβλήθηκε στα κανάλια. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΚΑΘΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ…», γράφει η επίμαχη επιστολή.

Ο άγνωστος αποστολέας δεν έμεινε όμως σε αυτά. Στην επιστολή υποδεικνύει με συγκεκριμένες συντεταγμένες, χώρους γειτονικούς στο Κορωπί απ’ όπου εξαφανίστηκε η Άρτεμις. Υποστηρίζει ότι την κρατούν παρά τη θέληση της άτομα που έχουν διαπράξει στο παρελθόν δύο δολοφονίες εξαφανίζοντας τις σωρούς των θυμάτων τους.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ακολουθώντας τις συντεταγμένες που υπέδειξε ο άγνωστος αποστολέας της επιστολής, βρέθηκε στην περιοχή όταν το κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που χειρίζεται την υπόθεση, ολοκλήρωσε τη δική του, εξονυχιστική έρευνα.

«Οι αστυνομικοί έψαξαν μέχρι και στα κοτέτσια…»

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησαν κάτοικοι της περιοχής και ιδιοκτήτες των σπιτιών που υποδείκνυε ως «κρησφύγετα» ο άγνωστος αποστολέας.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που σύμφωνα με την επιστολή βρισκόταν η Άρτεμις, περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής λεπτό προς λεπτό την έρευνα της Ασφάλειας στο σπίτι του.

«Αιφνιδιάστηκα. Μου ζήτησαν να ψάξουν το σπίτι μου και τα ‘χασα όταν κατάλαβα ότι πρόκειται για την κοπέλα που αγνοείται. Έψαξαν όλο το χώρο μέχρι και στο κοτέτσι», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας της Άρτεμης Βασίλη, Γιάννης, που βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής, απηύθυνε για πολλοστή φορά έκκληση σε όσους ξέρουν πραγματικά τι έχει συμβεί, να μιλήσουν και να μην παίζουν με τον πόνο της οικογένειας.

«Μας παίρνουν τηλέφωνο ακόμα και τη νύχτα και μας λένε “πηγαίνετε στο τάδε σημείο να βρείτε την Άρτεμη”. Ας σεβαστούν τον πόνο μας. Να μην τύχει σε άνθρωπο αυτό που περνάμε εμείς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η έρευνα για την αγνοούμενη κοπέλα συνεχίζεται από έμπειρους αξιωματικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ