Βόλος: Εκλεψαν κεταμίνες, ηρεμιστικά και αναισθητικά από 4 κτηνιατρεία

Μέσα σε μια εβδομάδα «άνοιξαν» τέσσερα κτηνιατρεία στην περιοχή  – «Χτυπάνε για τα φάρμακα», λέει o πρόεδρος των κτηνιάτρων του Νομού Μαγνησίας

Μέσα σε μια εβδομάδα διαρρήκτες έχουν «ανοίξει» τέσσερα κτηνιατρεία στην περιοχή του Βόλου.

Σύμφωνα με το gegonotanews, οι επιτήδειοι «σήκωσαν» ό,τι βρήκαν σε κεταμίνες, ηρεμιστικά και αναισθητικά. Οι διαρρήξεις έχουν γίνει σε κτηνιατρεία στα Παλιά, στον Άνω Βόλο, στην 2ας Νοεμβρίου και στην Ιωάννου Καρτάλη. Οι δύο από τις τέσσερις διαρρήξεις έγιναν μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ οι ληστές πήραν μαζί τους και τα laptop των κτηνιάτρων.

«Έκλαψαν πράγματα αξίας από τα κτηνιατρεία όπως οι υπολογιστές, αλλά φάνηκε καθαρά ότι… χτυπούν για τα φάρμακα. Εμείς χρησιμοποιούμε κεταμίνη, ηρεμιστικά και αναισθητικά καθημερινά. Άδειασαν τα κτηνιατρεία από τα φάρμακα. Για όποιον δεν ξέρει να τα χρησιμοποιήσει ο κίνδυνος είναι τεράστιος», δήλωσε στα gegonota.news o πρόεδρος των κτηνιάτρων του Νομού Μαγνησίας Παύλος Σταμόπουλος.

Η κεταμίνη είναι ουσία που κυκλοφορεί σε υγρή μορφή ή σε λευκή σκόνη και η χρήση της ποικίλλει. Μπορεί να καπνιστεί, να χορηγηθεί ενδοφλεβίως και ενδομυϊκώς, να ληφθεί από το στόμα ή τη μύτη.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ