Ρούλα Πισπιρίγκου: Την επισκέφθηκαν στον Κορυδαλλό η μητέρα και η αδερφή της

Η 33χρονη δέχθηκε το πρώτο της επισκεπτήριο μετά από αρκετές ημέρες – Πειθαρχική έρευνα για τους ιατροδικαστές της Ίριδας και της Μαλένας, διέταξε το υπουργείο Δικαιοσύνης – Δείτε εικόνες και βίντεο από τον Κορυδαλλό
Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, ενώ οι έρευνες για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας συνεχίζονται.

Σήμερα, η 33χρονη είχε το πρώτο της επισκεπτήριο μετά από αρκετές ημέρες. Πρόκειται για ένα έκτακτο επισκεπτήριο λόγω των ημερών στις φυλακές Κορυδαλού. Νωρίς το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου την επισκέφθηκαν η μητέρα, η αδελφή και ο πατριός της. Μάλιστα, από τις εικόνες του protothema.gr, η μητέρα της 33χρονης φαίνεται περιποιημένη.

Όσον αφορά στα αίτια των σπάνιων επισκεπτηρίων στη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οικογένεια δεν έχει κρύψει την οικονομική της αδυναμία, όταν προ ημερών η μητέρα ρωτήθηκε από δημοσιογράφους…«γιατί δεν επισκέπτονται συχνά τη Ρούλα…», για να απαντήσει ότι «τα έξοδα Πάτρα – Αθήνα – Πάτρα είναι δυσβάσταχτα και κατά συνέπεια απαγορευτικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να της πάνε φωτογραφίες των τριών παιδιών της και ερωτικές νουβέλες για να διαβάσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεδομένου ότι τη Δευτέρα υπό διαφορετικές συνθήκες θα γιόρταζε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Πειθαρχική έρευνα για τους ιατροδικαστές της Ίριδας και της Μαλένας

Το υπουργείο Δικαιοσύνης, με έγγραφό του προς τον επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκο Καρακούκη, ζήτησε να διερευνηθούν μέσω της εσωτερικής έρευνας οι ιατροδικαστικές εκθέσεις που συντάχθηκαν μετά το θάνατο των μικρών κοριτσιών από την Πάτρα.

Κυρίως η έρευνα θα γίνει γύρω από τους ιατροδικαστές των δυο πρώτων παιδιών, της Μαλένας (ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα- Ιούλιος 2019) και της Ίριδας (ιατροδικαστής Τσόλια- Μάρτιος 2020) και να εξακριβωθεί τι συνέβη με αυτές βάσει του νόμου 3772/2009 /άρθρο 6, σύμφωνα με το dikastiko.gr.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας ζήτησε πειθαρχική έρευνα, σε βάρος των δύο ιατροδικαστών, για τις ιατροδικαστικές εκθέσεις που συντάχθηκαν μετά το θάνατο των μικρών κοριτσιών, αλλά και έλεγχο της ορθότητας των αναφορών και των εκθέσεων.

Η έρευνα, την οποία θα διενεργήσει ο κ. Καρακούκης, είναι ανεξάρτητη απο την ιατροδικαστική εξέταση, που έχει αναλάβει μαζί με τον συνάδελφο του, ιατροδικαστή κ. Καλ

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ