Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΘάνατος τριών παιδιών: Ανώνυμη καταγγελία βάζει στο «κάδρο» των ερευνών τον Μάνο...

Θάνατος τριών παιδιών: Ανώνυμη καταγγελία βάζει στο «κάδρο» των ερευνών τον Μάνο Δασκαλάκη

Όσα κατήγγειλε  η άγνωστη γυναίκα, που παρουσιάστηκε ως η μητέρα της νεάς συντρόφου του 30χρονου – «Η κόρη μου γνωρίζει τι έχει γίνει με τα παιδιά»

Όλο και πιο περίπλοκη γίνεται η υπόθεση για την εξιχνίαση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, καθώς μία νέα, ανώνυμη καταγγελία ήρθε να βάλει στο στόχαστρο τον πατέρα των κοριτσιών, Μάνο Δασκαλάκη.

Όπως μετέδωσε το TLive, μία γυναίκα τηλεφώνησε στις 25 Μαρτίου ισχυριζόμενη ότι είναι η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου, η οποία προσπάθησε να βάλει στο «κάδρο» των ερευνών τον 30χρονο πατέρα.

Πρόκειται για το δεύτερο τηλεφώνημα που έγινε στην εκπομπή μέσα στον προηγούμενο μήνα, όπου η ομιλήτρια με την αλλοιωμένη φωνή υποστηρίζει ότι είναι η μητέρα της νέας του κοπέλας και ζητά από τους δημοσιογράφους να διασταυρώσουν όλες τις πληροφορίες, καθώς φοβάται για την τύχη της κόρης της με τον Μάνο. Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι σε αυτό το τηλεφώνημα η φωνή ειναι διαφορετική απ’ ότι στο πρώτο.

Όπως εξήγησε η ίδια κλαίγοντας, η κόρη της γνώρισε τον Μάνο στη δουλειά τα περασμένα Χριστούγεννα. Κατήγγειλε ότι πλέον δεν μπορεί να δει το παιδί της, γιατί δεν την αφήνει ο Μάνος να έχει επαφές μαζί της. «Η κόρη μου ξέρει για την υπόθεση, γνωρίζει τι έχει γίνει με τα παιδιά, και δεν την αφήνει για να μην δίνει πληροφορίες» είπε.

Συνέχισε λέγοντας πως φοβάται για την κόρη της, μήπως πάθει τίποτα και δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της.

Η «άγνωστη φωνή» επέμεινε ότι όλο αυτό το διάστημα ο Μάνος φιλοξενείται από την νέα του κοπέλα στην Αθήνα -πράγμα το οποίο γνώριζε η Ρούλα Πισπιρίγκου– διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του ότι βρίσκεται στην Πάτρα. Σε αυτό το σημείο όμως η δημοσιογράφος, πρόσθεσε ότι ο Μάνος έλεγε πως πηγαινοερχόταν μεταξύ Αθήνας-Πάτρας.

Ξεσπώντας σε λυγμούς, η καταγγέλλουσα ζητούσε επίμονα από τους δημοσιογράφους να διασταυρώσουν τις πληροφορίες για την υπόθεση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Μάνος εμπλέκεται στον θάνατο των παιδιών με κάποιον τρόπο.

Πριν κλείσει το τηλέφωνο, είπε στη δημοσιογράφο να περιμένει ξανά τηλεφώνημά της για να δώσει περισσότερες πληροφορίες που θα στοχοποιήσουν ακόμη περισσότερο τόσο τον Μάνο όσο και την κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνα, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Να σημειωθεί ότι σε αυτό το δεύτερο τηλεφώνημα της 25ης Μαρτίου -ανήμερα της γιορτής της νέας συντρόφου του 30χρονου όπως είπε η ίδια- η φωνή ήταν διαφορετική από εκείνη της πρώτης φοράς, γεγονός που θέτει υπό αμφισβήτηση το κατά πόσο θα μπορούσαν να αληθεύουν οι εν λόγω ισχυρισμοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ