Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΙερά Οδός: Απόπειρα αυτοκτονίας ή εγκληματική ενέργεια; Μυστήριο με την 28χρονη τρανς...

Ιερά Οδός: Απόπειρα αυτοκτονίας ή εγκληματική ενέργεια; Μυστήριο με την 28χρονη τρανς που έπεσε στο κενό

Η 28χρονη νοσηλεύεται στο Αττικό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση – Την είχαν δει να κάνει βόλτες στο εμπορικό κέντρο – Τι λέει στο protothema.gr ένας υπάλληλος φύλαξης και μια φίλη της

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού μιας 28χρονης τρανς η οποία νωρίς το πρωί βρέθηκε αιμόφυρτη μπροστά από ένα εμπορικό κέντρο στην Ιερά Οδό μετά από πτώση της από τον 3ο όροφο.

Την άτυχη κοπέλα εντόπισαν λίγο μετά τις 7 το πρωί ένας υπάλληλος διαχείρισης του κτιρίου και δύο γυναίκες που εργάζονται σε υπηρεσία που στεγάζεται στο εμπορικό κέντρο. Όπως περιγράφουν, η 28χρονη ήταν πεσμένη στο έδαφος, σε κακή κατάσταση καθώς είχε αίματα στο κεφάλι και στο θώρακα ενώ όπως όλα δείχνουν είχε πέσει στο κενό από τον τρίτο όροφο.

Αμεσα, κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε την κοπέλα και τη μετέφερε στο Αττικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίο ερεύνησαν το χώρο προκειμένου να διαπιστώσουν αν η μοιραία πτώση οφείλεται σε αυτοκτονία, ατύχημα ή δολοφονία…

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας δείχνει να απομακρύνεται καθώς αρκετοί εργαζόμενοι στο εμπορικό κέντρο είχαν δει χθες το βράδυ την 28χρονη να περιπλανιέται στους διαδρόμους και τα μπαλκόνια.

«Την είχαν δει κάποιοι που δουλεύουν εδώ από το βράδυ να περπατά σαν χαμένη και να ψάχνει το κτίριο», λέει στο protothema.gr ένας υπάλληλος φύλαξης του εμπορικού κέντρου.

Ωστόσο, μια φίλη της 28χρονης τρανς τονίζει στο protothema.gr πως δεν είχε δείξει σημάδια ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο του ατυχήματος

«Ολα τα θεωρώ πιθανά. Αλλά αν μου το έλεγες πολύ παλιά που είχε πάθει κατάθλιψη, ναι θα σου έλεγα αυτοκτονία. Τώρα, ήταν καλά τον τελευταίο καιρό. Πιο πιθανό το θεωρώ ότι μπορεί να γλίστρησε πάρα να αυτοκτόνησε. Είναι πολλή ήσυχη. Δεν είναι συνήθως μόνη της», δηλώνει στο protothema.gr η Καλλιστώ η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από τη στιγμή που έμαθε τα δυσάρεστα νέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και πιθανότατα θα ακολουθήσουν και άλλες.

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ