Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΡούλα Πισπιρίγκου: Είχε απενεργοποιήσει το οξύμετρο πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα!

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είχε απενεργοποιήσει το οξύμετρο πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα!

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όταν η γιατρός και η νοσηλεύτρια μπήκαν στο δωμάτιο, για να σώσουν την 9χρονη, παρατήρησαν ότι από το οξύμετρο δεν ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος που προειδοποιούσε ότι πέφτουν οι σφίξεις και τα επίπεδα οξυγόνου του παιδιού

Μια νέα αποκάλυψη από τη δικογραφία για την υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας στην Πάτρα έρχεται να εγείρει ακόμα περισσότερα ερωτηματικά.

Όπως προκύπτει, το οξύμετρο, με το οποίο οι γιατροί παρακολουθούσαν τις κρίσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας ακόμα και από απόσταση, δεν λειτουργούσε, όταν εκδήλωσε το θανατηφόρο επεισόδιο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η δικογραφία και αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ, η γιατρός και η νοσηλεύτρια που μπήκαν στο δωμάτιο, για να σώσουν την 9χρονη, παρατήρησαν ότι από το οξύμετρο δεν ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος που προειδοποιούσε ότι πέφτουν οι σφίξεις και τα επίπεδα οξυγόνου του παιδιού.

Στη δικογραφία αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως το 9χρονο κοριτσάκι ήταν απνοϊκό με βραδυκαρδία.

Προκύπτει λοιπόν ένα ακόμη σαφές ερώτημα, για το ποιος αποσυνέδεσε το οξύμετρο, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μόνη της με το παιδάκι στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ