Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΓρηγόρης Λέων: «Ασφυκτικός ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας» - Δεν...

Γρηγόρης Λέων: «Ασφυκτικός ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας» – Δεν «βλέπει» κεταμίνη

Για διαφορετικό «modus operandi» στους θανάτους των άλλων δύο παιδιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου μιλά ο ιατροδικαστής – «Δεν βλέπει» κεταμίνη – Τι εκτιμά ότι θα δείξει μια εκταφή της Τζωρτζίνας

Πεπεισμένος ότι σύντομα θα υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις, όσον αφορά στο αναπάντεχο τέλος της Μαλένας και της Ίριδας, εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Μάλιστα, δήλωσε βέβαιος ότι, από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, προκύπτει ότι τα δύο κοριτσάκια δολοφονήθηκαν, αλλά όχι με χρήση κεταμίνης, όπως στην περίπτωση της Τζωρτζίνας. Αντίθετα, στην περίπτωση των δύο κοριτσιών «βλέπει» ασφυκτικό θάνατο. Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί, θα μπουν στο μικροσκόπιο τα άτομα που ήταν μαζί με τα παιδιά τις τελευταίες ώρες της ζωής τους.

Ο κ. Λέων ανέφερε πως, εάν γίνει εκταφή, το δείγμα από τα μαλλιά της Τζωρτζίνας θα «δείξει» την κεταμίνη. «Αυτή η στιγμή έχουμε ένα επιβεβαιωμένο εύρημα, ότι η κεταμίνη αποτελεί την αιτία θανάτου. Αυτό που μπορούμε να δούμε, λαμβάνοντας δείγμα από τα μαλλιά του παιδιού, είναι ότι είμαστε σε θέση να δούμε κατά πόσο τα προηγούμενα επεισόδια συνδέονται με την χρήση κεταμίνης ή άλλων ουσιών. Είναι μία ευκαιρία να λάβουμε αυτό το βιολογικό δείγμα, ώστε να δούμε σε βάθος χρόνου κατά πόσο υπήρχε χρήση ουσιών ή και κεταμίνης».

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Λέων, οι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, δεν οφείλονται σε παθολογικά αίτια ή κάποιο γενετικό παράγοντα. «Ουσιαστικά μιλάμε για επίδραση ενός εξωτερικού παράγοντα, που πιθανότατα δεν είναι η κεταμίνη. Δεν είναι ούτε άλλη ουσία, θα σας έλεγα ότι μιλάμε για ασφυκτικό θάνατο» δήλωσε και τόνισε πως το θρίλερ της Πάτρας είναι ένα πρωτόγνωρο έγκλημα όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ