Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΒιασμός: Σεσημασμένος ο 31χρονος που προσέλαβε 18χρονη ως baby sitter και τη...

Βιασμός: Σεσημασμένος ο 31χρονος που προσέλαβε 18χρονη ως baby sitter και τη βίασε με την απειλή μαχαιριού!

O δράστης, που δεν έχει παιδιά, προσέλαβε μέσω Facebook τη νεαρή κοπέλα με το πρόσχημα ότι αναζητούσε επειγόντως νταντά για την τρίχρονη κόρη του – Πώς παρέσυρε την άτυχη κοπέλα και με την απειλή μαχαιριού ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του

Σεσημασμένος είναι ο 31χρονος που προσέλαβε 18χρονη  μέσω Facebook ως baby sitter και τη βίασε με την απειλή μαχαιριού σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού εκτυλίχθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου. Ο αδίστακτος δράστης, που δεν έχει παιδιά, έκλεισε ραντεβού σε διαμέρισμα πολυκατοικίας της οδού Αναγεννήσεως στη Νέα Φιλαδέλφεια με το πρόσχημα ότι αναζητούσε επειγόντως νταντά για την τρίχρονη κόρη του.

Όταν η άτυχη 18χρονη έφτασε στο διαμέρισμα, ρώτησε πού είναι το κοριτσάκι. Ο βιαστής, για να υλοποιήσει το σχέδιό του, απάντησε ότι η τρίχρονη θα έρθει σε λίγο στο διαμέρισμα και για να καθησυχάσει τη νεαρή προσποιήθηκε ότι μιλήσε στο τηλέφωνο με φιλικά του πρόσωπα που επρόκειτο σύντομα να έρθουν στο σπίτι.

Λίγο αργότερα, ζήτησε από την 18χρονη να τον ακολουθήσει στο εσωτερικό του διαμερίσματος προκειμένου να της δείξει το παιδικό δωμάτιο. Ομως, όπως βεβαιώνουν αστυνομικές πηγές, ο βιαστής οδήγησε την άτυχη κοπέλα σε υπνοδωμάτιο, αφού παιδικό δωμάτιο δεν υπήρχε στο διαμέρισμα.

Εκεί, και προτού η 18χρονη προλάβει να αντιδράσει της κόλλησε ένα μαχαίρι στο λαιμό και τη βίασε.  

Μάλιστα, αφού ολοκλήρωσε την αποτρόπαια πράξη του, ο 31χρονος έφυγε από το διαμέρισμα αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερες από γειτονικά σπίτια έχουν καταγράψει τον 31χρονο να φεύγει τρέχοντας από την πολυκατοικία

Το θύμα μετά το εφιαλτικό σκηνικό που βίωσε, βρήκε τη δύναμη και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 31χρονου βιαστή της με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση των αρχών. Αφού η κοπέλα αναγνώρισε τον βιαστή από το προφίλ του στο facebook, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά αφού προηγουμένως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο βιαστής της 18χρονης είναι σεσημασμένος.

Κατά πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν αν υπάρχουν κι άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις βιασμού ανυποψίαστων κοριτσιών που πιθανώς θα μπορούσαν να έχουν τελεστεί από το ίδιο πρόσωπο.

Όπως κατέθεσε η κοπέλα, ο δραστης την προσέγγισε μέσω Facebook με την προφαση οτι ψαχνει baby sitter και μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων κατάφερε να την πείσει να μεταβεί την Κυριακή σε διαμέρισμα στην οδό Αναγεννήσεως της Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της, ως νταντά του παιδιού του.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο δράστης και συνελήφθη στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά.

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ