Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΕνέδρα με καλάσνικοφ στον επιχειρηματία Μιχάλη Τσουγκαράκη: Οκτώ σφαίρες δέχθηκε ο 63χρονος

Ενέδρα με καλάσνικοφ στον επιχειρηματία Μιχάλη Τσουγκαράκη: Οκτώ σφαίρες δέχθηκε ο 63χρονος

Το θύμα της επίθεσης είναι ο Μιχάλης Τσουγκαράκης, ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής Ατλάντικ Σταρ – Στο παρελθόν ο 63χρονος είχε διατελέσει πρόεδρος του αθλητικού ομίλου Χανίων – Πώς έγινε η δολοφονική επίθεση – Το τμήμα Εκβιαστών ανέλαβε την υπόθεση

Ποιοί και γιατί ήθελαν νεκρό τον 63χρονο επιχειρηματία Μιχάλη Τζουγκαρακη; Σε αυτο το ερώτημα καλούνται να απαντήσουν οι αξιωματικοί της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την εξιχνίαση της ενέδρας θανάτου σήμερα τα ξημερώματα στο Παλαιό Φάληρο.

Οι αξιωματικοί του Εκβιαστών γνωριζουν πως ο επιχειρηματίας που διατηρει κατασκευαστική εταιρεία στην Καλλιθέα και διετέλεσε πρόεδρος ποδοσφαιρικού ομιλου της Κρήτης, δεν ήταν «χαρτογραφημένος» στις αρχές ουτε ειχε καταγγείλει απειλές και οτι οτι φοβάται για τη ζωή του.

Έτσι προσπαθούν μέσα απο καταθέσεις δικών του ανθρώπων να φθάσουν στο κίνητρο της επίθεσης και τους ανθρώπους που έδωσαν εντολή να τον «φάνε».

Στο σημείο βρέθηκαν 8 κάλυκες απο καλάσνικοφ οι οποίοι έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για εξέταση ενώ με δεδομένο οτι την ώρα της ενέδρας η κίνηση στην περιοχή ηταν ελάχιστη ψαχνουν μέσα απο κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας να εντοπισουν το δρομολόγιο του ύποπτου οχήματος.

Πώς στήθηκε η ενέδρα

Η ενέδρα θανάτου, σημειώθηκε  λίγο πριν τις 4.

Ο επιχειρηματίας βρισκόταν με το όχημα του στο οποίο επέβαινε ο γιος του και ένας φίλος τους στη συμβολή των οδών Κρόνου και Αφροδιτης όταν οι πιστολέρο πλησίασαν τον 63χρονο άνδρα και τον γάζωσαν με καλάζνικοφ. Το θύμα δέχθηκε σφαίρες στην κοιλιακή χωρα και σε σοβαρή κατάσταση μετεφέρθη στο νοσοκομείο Ερυθρος οπου και νοσηλεύεται.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν οτι οι αγνωστοι δραστες ήθελαν να σκοτώσουν το θύμα τους, χωρίς ομως να είναι σε θέση να προσδιορίσουν τα κίνητρα της επιθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ