Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάH 20χρονη που εξαφανίστηκε στη Πάρο σπάει τη σιωπή: Με Biαζε ο...

H 20χρονη που εξαφανίστηκε στη Πάρο σπάει τη σιωπή: Με Biαζε ο πατριός μου. Να πληρώσει για το κακό που έκανε

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με την 20χρονη από την Πάρο η οποία αφού εξαφανίστηκε από το νησί κατήγγειλε τον πατριό της για βιασμό.

Το κορίτσι εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας καταγγέλλοντας τον βιασμό της από τον πατριό της από τα 14 χρόνια της.

Τι λέει στην κάμερα του Star και της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” στον Στέργιο Σαμαρτζή, η 20χρονη σήμερα κοπέλα, για όλα όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα.

Δείτε το ιστορικό της υπόθεσης

Σε εξέλιξη βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στην Πάρο μία αστυνομική υπόθεση, η οποία έχει αλλεπάλληλες ανατροπές.

Όλα ξεκίνησαν με μία ανάρτηση στο Facebook από την «Ομάδα Αγάπης»«Την προσοχή σας παρακαλώ. Χάθηκε Από την Πάρο η Νεκταρία Κυριακή Σιφναίου την Τετάρτη πρωί 9 η ώρα ,που μας πέρασε . Όποιος έχει κάποια πληροφορία που μπορεί να ωφελήσει παρακαλώ να ενημερώσει άμεσα το Αστυνομικό τμήμα της Νάουσα Πάρου ή το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα. Την μέρα που χάθηκε φορούσε καφέ μπουφάν , μαύρο παντελόνι και είχε μαζί της μια τσάντα μαύρη. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να βρεθεί άμεσα. Κοινοποιήστε η αν την έχετε δει κάπου ενημερώστε το αστυνομικό τμήμα».

Η κοπέλα λίγο αργότερα και παρά τις παρακκλήσεις των οικείων της δεν εμφανίστηκε σπίτι, αλλά αντίθετα πήγε σε αστυνομικό τμήμα της Πρωτεύουσας. Εκεί, καταγγέλλει συγγενικό της πρόσωπο για βιασμό.

Σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό, η 20χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι είναι καλά στην υγεία της και ότι έφυγε διότι ο πατριός της την βίαζε από την ηλικία των 15 ετών και ότι αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να φύγει από την Πάρο.

Η 20χρονη υπέβαλε μήνυση και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, καθώς οι αστυνομικοί συλλέγουν στοιχεία για την υπόθεση και αναμένεται να αναζητήσουν τον πατριο της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ