Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΑυτό είναι το διαμέρισμα του τρόμου στον Άγιο Παντελεήμονα που ο Αιγύπτιος...

Αυτό είναι το διαμέρισμα του τρόμου στον Άγιο Παντελεήμονα που ο Αιγύπτιος κρατούσε όμηρο τη σύντροφό του

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από το  διαμέρισμα όπου εκτυλίχθηκε η ομηρία με θύμα την 31χρονη και δράστη τον Αιγύπτιο σύντροφό της – «Άκουγα τα ουρλιαχτά της κοπέλας», λέει στο protothema.gr γείτονας

Αποκλειστικές φωτογραφίες μέσα από το διαμέρισμα όπου εκτυλίχθηκε η ομηρία με θύμα την 31χρονη και δράστη τον Αιγύπτιο σύντροφό της φέρνει στο φως το protothema.gr.

Μέσα στο σπίτι, στο οποίο έζησε τον «εφιάλτη» η γυναίκα από τη Βουλγαρία το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, υπάρχουν ακόμα τα σύνεργα με τα οποία βασάνισε το θύμα του ο 34χρονος.

Στο σαλόνι, πάνω στον καναπέ, διακρίνεται το μαύρο μπουφάν το οποίο ο Αιγύπτιος προσπάθησε να φορέσει στην 31χρονη προκειμένου να κρύψει από τους αστυνομικούς τα αίματα που έτρεχαν από το κεφάλι και το σώμα της.

Στο πάτωμα είναι πεσμένος ο σωλήνας της φιάλης υγραέριου που έκοψε με το μαχαίρι ο 34χρονος την ώρα που απειλούσε πως θα ανατινάξει το κτίριο κρατώντας έναν αναπτήρα στο χέρι του.

Το σπίτι θυμίζει «βομβαρδισμένο» τοπίο από τον καβγά και τον ξυλοδαρμό της 31χρονης. Όπως αναφέρει στην κατάθεσή της η άτυχη γυναίκα, ο Αιγύπτιος, ευρισκόμενος σε κατάσταση αμοκ, τη χτυπούσε ασταμάτητα και την πέταγε στο πάτωμα και στο τραπέζι.

Στην κουζίνα, διακρίνεται ο ναργιλές που έχει στο σπίτι ο 34χρονος και παραλίγο να γίνει φονικό όπλο στα χέρια του. «Έσπασε και τον ναργιλέ και με το λάστιχο με έδερνε σε όλο το σώμα και το κεφάλι.

Όταν σταμάτησε να με χτυπάει με το λάστιχο του ναργιλέ, πήρε έναν σουγιά, που τον έχει συνέχεια μαζί του, ακόμα και όταν κυκλοφορεί με το μετρό. Τον έβαλε στο λαιμό μου και πήγε να με σκοτώσει», περιγράφει στην κατάθεσή της η 31χρονη.

Στο τραπέζι του σαλονιού υπάρχει και ένα σφυρί. Με αυτό, όπως καταγγέλλει το θύμα, ο Αιγύπτιος έσπασε με μανία το κινητό της τηλέφωνο αφού πρώτα είχε μεταδώσει ζωντανά τον ξυλοδαρμό της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Άκουγα τα ουρλιαχτά της κοπέλας»

Σοκαρισμένοι είναι ακόμα οι ένοικοι της πολυκατοικίας της οδού Αλκιβιάδου οι οποίοι άκουγαν τις φωνές της 31χρονης την ώρα που ο Αιγύπτιος τη βασάνιζε στο διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου.

«Άκουγα φωνές. Να ουρλιάζει η κοπέλα που την χτύπαγε. Δεν άκουγαμε τι έλεγε. Απλώς ούρλιαζε η κοπέλα και φώναζε. Ακουγόταν ότι την χτυπούσε», λέει στο protothema.gr ο ένοικος του διπλανού διαμερίσματος από το σπίτι του Αιγύπτιου.

Ο ίδιος θυμάται και τις απειλές που εξαπέλυε ο 34χρονος την ώρα που κρατούσε στα χέρια του την μπουκάλα του υγραέριου απειλώντας ότι θα «σκορπίσει» το θάνατο.

«Μέτα, που ήρθαν οι αστυνομικοί, φώναζε αυτός “θα το ανατινάξω εδώ πέρα, θα σας σκοτώσω όλους”. Κράταγε το γκάζι ανοιχτό με έναν αναπτήρα και απειλούσε τους αστυνομικούς “μην πλησιάζετε γιατί θα ανατινάξω την πολυκατοικία”», τονίζει ο γείτονας του 34χρονου περιγράφοντας τα λεπτά πριν από το τέλος της ομηρίας και τη σύλληψη του Αιγύπτιου δράστη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ