Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΕξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη: Ανοίγει ξανά η υπόθεση, νέοι μάρτυρες στην ανακρίτρια

Εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη: Ανοίγει ξανά η υπόθεση, νέοι μάρτυρες στην ανακρίτρια

Τέσσερα χρόνια έπειτα από τον μυστηριώδη θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης. Η 48χρονη μητέρα τριών παιδιών, είχε βρεθεί νεκρή στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της, στη λίμνη της Τριχωνίδας, τον Ιανουάριο του 2018. Σύμφωνα με την νεκροτομή, η γυναίκα δεν έφερε χτυπήματα, μώλωπες ή αμυντικά τραύματα.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη, Βασίλης Ταουξής, στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, μια νέα ανακρίτρια ανέλαβε την υπόθεση και ήδη κάλεσε τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της γυναίκας να καταθέσουν για την υπόθεση. “Η ανακρίτρια τρέχει τις διαδικασίες και καλεί κι άλλους μάρτυρες, μέχρι να εξαντλήσει τον κατάλογο των μαρτύρων που εκείνη θεωρεί και μετά ταύτα θα αποστείλει κλήσεις προς απολογία” ανέφερε ο κ. Ταουξής.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Ήταν ανήμερα των Θεοφανίων 2018 όταν η Ειρήνη Λαγούδη εξαφανίστηκε. Προηγουμένως είχε μιλήσει με τον γιο της και του είχε πει ότι θα πήγαινε να αγοράσει γλυκά για να κεράσει στη γιορτή του, που ήταν την επόμενη μέρα. Τα ίχνη της, όμως, χάθηκαν και δύο ημέρες μετά βρέθηκε νεκρή στο πίσω μέρος του μισοκαμένου αυτοκινήτου της, στην παραλία Φοτμού στη λίμνη Τριχωνίδα, περίπου 1,5 ώρα μακριά από το σπίτι της. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένα πρωτοφανές “θρίλερ”, που δεν έχει διαλευκανθεί.

“Δυστυχώς, έβαλαν χοντρό αλάτι σε αυτή την υπόθεση. Πιθανολογώ ότι δεν υπήρχε βούληση αυτή η υπόθεση να ‘τρέξει’ και να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα”, είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής. Όπως ανέφερε, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία στη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη. “Πιθανόν ο φυσικός αυτουργός να είναι κάποιο από τα πρόσωπα που ερευνώνται”, τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ο δικηγόρος Σπύρος Μπουρδανιώτης, παρενέβη στην εκπομπή και υποστήριξε ότι ο πελάτης του, με τον οποίο η θανούσα φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση, έχει στοχοποιηθεί αδίκως και ότι δεν έχει προκύψει σε βάρος του κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο.

“Υπάρχει μία φοβερή εμμονή, που είναι ακατανόητη”, είπε,  μεταξύ άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ