Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΟμηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Ο Αιγύπτιος έδειχνε live στο 7χρονο παιδί της...

Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Ο Αιγύπτιος έδειχνε live στο 7χρονο παιδί της τον ξυλοδαρμό της Βουλγάρας συντρόφου του

«Είπε μπροστά στην αστυνομία ότι εγώ είμαι η γυναίκα του και μπορεί να με κάνει ό,τι θέλει» – «Έλεγε ότι η Ελλάδα δεν έχει νόμους και ότι μπορεί να με σκοτώσει και να βγει με το κεφάλι μου στα χέρια και να πει ότι είναι ένας άνδρας από την Αίγυπτο» δήλωσε η γυναίκα σε τηλεοπτική εκπομπή

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το επεισόδιο με τον ξυλοδαρμό 30χρονης Βουλγάρας από τον Αιγύπτιο σύντροφό της, στον Άγιο Παντελεήμονα, ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Με εμφανή τα σημάδια στον λαιμό της από το μαχαίρι, η 30χρονη μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha, περιγράφοντας καρέ-καρέ το μαρτύριο που έζησε από την ώρα της αρπαγής της από το σπίτι της στο Γαλάτσι, μέχρι την στιγμή που την έσωσε η αστυνομία.

Όπως αποκάλυψε, ο Αιγύπτιος σύντροφός της δεν δίστασε να πάρει τηλέφωνο τον 7χρονο γιο της και να τον βάλει να βλέπει ζωντανά τον ξυλοδαρμό της μητέρας του.

«Μπήκε από τη βεράντα στο σπίτι και με πήρε με το ζόρι με μαχαίρι και με τράβηξε από τα μαλλιά σαν σκυλί. Μετά σταμάτησε ένα ταξί, μπήκαμε μέσα και αυτός ήταν δίπλα με ένα μαχαίρι, για να μην μπορώ να ζητήσω βοήθεια» ανέφερε η κοπέλα, για να περιγράψει στη συνέχεια τα όσα φρικτά έζησε.

Στη συνέχεια περιέγραψε: «Φτάσαμε στο σπίτι του και αυτός άρχισε να με χτυπάει με μπουνιές στο κεφάλι και μετά με το μαχαίρι… Ήθελε να με σκοτώσει. Έσπασε και τον ναργιλέ και με το λάστιχο με έδερνε σε όλο το σώμα και το κεφάλι. Όταν χτύπησε το κουδούνι η αστυνομία, με πήγε στην κρεβατοκάμαρα, μου άλλαξε ρούχα με το ζόρι για να μην φαίνεται το αίμα. Εκείνη την στιγμή καταλαβαίνει ότι η αστυνομία προσπαθούσε να μπει από τη βεράντα και τότε πήγε μέσα στην κουζίνα, πήρε την μπουκάλα από το γκάζι, το άνοιξε και πήρε έναν αναπτήρα για να τον ανάψει και να γίνει έκρηξη. Είπε μπροστά στην αστυνομία ότι εγώ είμαι η γυναίκα του και μπορεί να με κάνει ό,τι θέλει. Έλεγε ότι η Ελλάδα δεν έχει νόμους και ότι μπορεί να με σκοτώσει και να βγει με το κεφάλι μου στα χέρια και να πει ότι είναι ένας άνδρας από την Αίγυπτο».

Η 30χρονη αναφέρθηκε και στη live μετάδοση του ξυλοδαρμού της, αλλά και στο γεγονός ότι πήρε τον γιο της βιντεοκλήση για να βλέπει τον ξυλοδαρμό της μητέρας του: «Άνοιξε το live στο δικό μου Facebook για να δουν οι φίλοι τι μου κάνει. Πήρε και το παιδί μου από το Messenger, που είναι 7 χρονών, και του έδειχνε τι μου κάνει και πώς με χτυπάει. Μετά του είπε φύγε και έσπασε στη συνέχεια το κινητό μου. Με είδε ο γιος μου μέσα στα αίματα, και άρχισε να κλαίει το παιδί μου και να φωνάζει».

Την αστυνομία, όπως είπε, την ειδοποίησε η αδερφή της, καθώς ήταν μπροστά στο σκηνικό της αρπαγής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ