Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΜπάμπης Παπαδημητρίου: Η απάντηση για το «μπάτσοι» – Κάτι δεν καταλάβατε ή...

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Η απάντηση για το «μπάτσοι» – Κάτι δεν καταλάβατε ή κάπως μπερδευτήκατε

«Δεν σας επιτρέπω να με κατηγορείτε με αυτόν τον τρόπο», λέει στον Γερακαράκο ο βουλευτής

Απάντηση σε όσα του καταλόγισε νωρίτερα το πρωί ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, για ύβρεις προς τους αστυνομικούς καθότι χρησιμοποίησε τον όρο «μπάτσοι» δίνει ο δημοσιογράφος, Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Στην ανακοίνωσή του ο βουλευτής της ΝΔ απευθυνόμενος στον κ. Γερακαράκο τονίζει ότι «ή δεν καταλάβατε ή κάπως μπερδευτήκατε» και ξεκαθαρίζει ότι «είμαι από τους λίγους που υπερασπίζεται χωρίς υπεκφυγές το έργο και κυρίως τις γυναίκες και τους άνδρες της Αστυνομίας». «Δεν γνωρίζω τα κίνητρα της αναίτιας επίθεσης εναντίον μου. Δεν σας επιτρέπω όμως να με κατηγορείτε, με τον τρόπο μάλιστα που το κάνατε» τονίζει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Πληροφορήθηκα πριν από λίγο ότι δημιουργήσατε σήμερα τηλεοπτικό θέαμα και ότι καταφέρεστε δημοσίως σε βάρος μου διακινώντας τον απαράδεκτο και ψευδή ισχυρισμό ότι θεωρώ “μπάτσους” τους αστυνομικούς. Θέλω να πιστεύω ότι κάτι δεν καταλάβατε ή ότι κάπως μπερδευτήκατε. Ότι δηλαδή δεν αντιληφθήκατε πως απευθυνόμενος με ειρωνική και επικριτική διάθεση προς τον συνομιλητή μου, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγόρησα πως το μόνο που ενδιαφέρει την αξιωματική αντιπολίτευση είναι “να τρυπήσουμε τους μπάτσους”, αναφορά που με απόλυτη σαφήνεια καταδικάζει την υποτιμητική αντίληψη που διακινείται στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο σε βάρος των αστυνομικών.

Δεν γνωρίζω τα κίνητρα της αναίτιας επίθεσης εναντίον μου. Δεν σας επιτρέπω όμως να με κατηγορείτε, με τον τρόπο μάλιστα που το κάνατε, όταν σταθερά και αταλάντευτα, ακόμη και σε πολύ δύσκολες στιγμές, είμαι από τους λίγους που υπερασπίζεται χωρίς υπεκφυγές το έργο και κυρίως τις γυναίκες και τους άνδρες της Αστυνομίας.

Όταν θυμώνετε και κυνηγάτε και προσβάλλετε έναν άνθρωπο, δημοσιογράφο, βουλευτή, καλά θα κάνετε να γνωρίζετε την προσωπικότητα, το έργο του και τη στάση ζωής του. Διαφορετικά με τη συγκεκριμένη στάση σας, επιβεβαιώνετε όσους δηλητηριάζουν τους συμπολίτες μας εναντίον του δύσκολου έργου των αστυνομικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ