Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΕξαφάνιση αεροσκάφους – Δραματική έκκληση της συζύγου του πιλότου

Εξαφάνιση αεροσκάφους – Δραματική έκκληση της συζύγου του πιλότου

Ο 62χρονος πιλότος ξεκίνησε τη Δευτέρα από τη Θήβα με το μονοκινητήριο αεροσκάφος με κατεύθυνση την Δράμα. Τα ίχνη του χάθηκαν τη Δευτέρα το μεσημέρι

Θρίλερ με το μονοκινητήριο αεροσκάφος που χάθηκε από το μεσημέρι της Δευτέρας. Η οικογένεια του 62χρονου πιλότου αγωνιά, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας με τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας σταμάτησαν με το τελευταίο φως της ημέρας.

Η κόρη του πιλότου και μέλους της Αερολέσχης Δράμας, γνωστοποίησε με ανάρτησή της στο Facebook πως ο πατέρας της αγνοείται και τα ίχνη του μονοκινητήριου αεροσκάφους έχουν χαθεί.

Δραματική έκκληση της συζύγου του πιλότου

Η σύζυγος του πιλότου μίλησε στο newsit.gr, και απεύθυνε έκκληση για βοήθεια. «Ο σύζυγος μου αγνοείται από χθες. Το τελευταίο στίγμα που έδωσε στο κινητό του ήταν περίπου 13:30 το μεσημέρι.

Έφυγε από Θήβα με προορισμό τη Δράμα. Όταν ξεκίνησε από εκεί τον είδε κόσμος. Γύρω στις 11:30 το πρωί. Πήρε και 2-3 τηλέφωνα για να ενημερωθεί για τον καιρό, αν έχει κακοκαιρία.

Είπαν ότι κάπου κοντά στην Κατερίνη είχε ομίχλη αλλά δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες. Τι να πω; Δεν ξέρω. Δηλώσαμε σήμερα το πρωί την εξαφάνιση του για να ενεργοποιηθούν όλοι και να τον βρούμε. Τον ψάχνουν όλοι. Οι έρευνες επικεντρώνονται κάπου στη Λάρισα».

Επιπλέον αναφέρει πως «ο σύζυγός μου ασχολούνταν πολλά χρόνια με τα αεροσκάφη. Είχε μεγάλη εμπειρία και εκεί στη Θήβα είχε πάει πολλές φορές. Γνώριζε τη διαδρομή. Μακάρι να έχουμε σύντομα καλά νέα».

Για να καταλήξει: «Δεν είμαι καλά. Κάνω έκκληση σε όποιον μπορεί να μας βοηθήσει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ