Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΞάδερφος της 18χρονης Μαρίας ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου στη Λάρισα

Ξάδερφος της 18χρονης Μαρίας ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου στη Λάρισα

Η άτυχη κοπέλα έχασε τη ζωή της από τη σφοδρή σύγκρουση – «Αν το αυτοκίνητο χτυπούσε λίγα εκατοστά πιο πάνω θα μπορούσε να είχε πεθάνει κι ο ίδιος», λέει ο δικηγόρος του

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο οδηγός του οχήματος και ξάδερφος της άτυχης Μαρίας Μποτάκη, στο αμάξι του οποίου επέβαινε η 18χρονη κοπέλα η οποία έχασε τη ζωή της όταν το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε μεταλλική μπάρα,σε κεντρικό δρόμο της Λάρισας.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του οδηγού Ιωάννη Σπηλιώτη και Κωνσταντίνο Κατσαβό, το δυστύχημα συνέβη πολύ νωρίς το πρωί της Τετάρτης ενώ μέσα στο όχημα βρίσκονταν και άλλα τρία άτομα, φίλοι του οδηγού και της 18χρονης οι οποίοι έχουν τραυματιστεί.

«Είναι συντετριμμένος ο οδηγός του οχήματος διότι είναι ξάδερφος της άτυχης Μαρίας . Είναι σε μεγάλη σύγχυση αυτή τη στιγμή, είναι σοκαρισμένος από το τραγικό συμβάν οπότε δεν μπόρεσε να καταθέσει και πολλά στις αστυνομικές αρχές . ‘Ήταν πέντε άτομα μέσα στο αμάξι, φίλοι του και η ξαδέρφη του η Μαρία. Αν το αυτοκίνητο χτυπούσε λίγα εκατοστά πιο πάνω θα μπορούσε να είχε πεθάνει κι ο ίδιος» είπε στο protothema.gr ο Ιωάννης Σπηλιώτης.

Οι γονείς της Μαρίας αδυνατούν να πιστέψουν το τραγικό παιχνίδι που τους επιφύλασσε η μοίρα ενώ συντετριμμένοι είναι και η οικογένεια του οδηγού καθώς είναι όλοι τους συγγενείς

Το αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, προερχόμενο από την οδό Βόλου με κατεύθυνση προς τη συνοικία της Νέας Σμύρνης, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε μεταλλική μπάρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 18χρονου κοριτσιού και τον σοβαρό τραυματισμό μίας 21χρονης κοπέλας η οποία φέρει κατάγματα και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Τραυματίστηκαν πιο ελαφρά ακόμη δύο επιβαίνοντες άντρες, ενώ καλά στην υγεία του είναι ο 28χρονος οδηγός.

Αστυνομία και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο με τους τραυματίες να μεταφέρονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ