Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΛάρισα: Σοκάρει η καταγγελία 27χρονης ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού – Βρέθηκε...

Λάρισα: Σοκάρει η καταγγελία 27χρονης ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού – Βρέθηκε αναίσθητη σε υπόγεια διάβαση

Σοκάρει η καταγγελία 27χρονης στη Λάρισα ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.

Η 27χρονη, η οποία είναι υπήκοος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό και φιλοξενείται στη δομή των προσφύγων στο Κουτσόχερο, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερία», κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι το βράδυ της Τρίτης έπεσε θύμα βιασμού από τέσσερις άνδρες που φορούσαν μάσκες και κουκούλες για να αποκρύψουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Την 27χρονη αναζητούσε μια ομοεθνής της που επίσης φιλοξενείται στη δομή. Τελικά την εντόπισε αναίσθητη και με σκισμένο παντελόνι σε μια μικρή υπόγεια διάβαση πεζών στον δρόμο Τρικάλων – Λάρισας και στο ύψος της Δομής στο Κουτσόχερο.

Διάβαση που χρησιμοποιούν οι φιλοξενούμενοι της δομής για να μεταβούν στα γειτονικά χωριά του Δήμου Λαρισαίων.

Η 27χρονη μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο με την αρχική εντύπωση ότι βρέθηκε αναίσθητη στην υπόγεια διάβαση με αφορμή προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Ωστόσο χθες που συνήλθε κατήγγειλε τον βιασμό της από τους τέσσερις άνδρες.

Η 27χρονη σύμφωνα με το onlarissa.gr, παραμένει νοσηλευόμενη, ενώ στο πλαίσιο της διερεύνησης των καταγγελλόμενων από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Μόλις βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας της γυναίκας αναμένεται να επεκταθεί η αστυνομική έρευνα με την εξέταση μαρτύρων προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ