Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΨευτογιατρός: Συγκλονίζει η μητέρα θύματος – Η τελευταία λέξη του παιδιού μου...

Ψευτογιατρός: Συγκλονίζει η μητέρα θύματος – Η τελευταία λέξη του παιδιού μου ήταν «συγγνώμη»

Όπως είπε η χαροκαμένη μητέρα, «όταν βγήκαμε από αυτήν την ιστορία και καταλάγιασε λίγο μέσα μας ο πόνος, αντιληφθήκαμε ότι ήμασταν πρωταγωνιστές, εμείς και τα παιδιά μας, σε ένα έργο τρόμου, με σκηνοθέτη αυτόν τον άνθρωπο».

Στις 12 Νοεμβρίου ξεκινά η δίκη του αποκαλούμενου ψευτογιατρού, με κατηγορίες για 12 θανάτους καρκινοπαθών και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας.

Την Κυριακή, στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1, μίλησε η Νίκη Χατζηπανταζή, μητέρα του 16χρονου Θεοδόση που χάθηκε από καρκίνο, όπως και η σχεδόν συνομήλικη του Δέσποινα, οι γονείς της οποίας επίσης εξαπατήθηκαν, όπως καταγγέλλουν, από τον ψευτογιατρό και δέχθηκαν να ακολουθήσουν την μέθοδο του, εξαιτίας της οποίας χάθηκαν τα δύο αγγελούδια και, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ακόμη πολλοί ασθενείς.

Ήμασταν πρωταγωνιστές σε ένα έργο τρόμου

Όπως είπε η χαροκαμένη μητέρα, «όταν βγήκαμε από αυτήν την ιστορία και καταλάγιασε λίγο μέσα μας ο πόνος, αντιληφθήκαμε ότι ήμασταν πρωταγωνιστές, εμείς και τα παιδιά μας, σε ένα έργο τρόμου, με σκηνοθέτη αυτόν τον άνθρωπο. Τα σκηνικά ήταν όλα όπως έπρεπε: διαγνωστικά κέντρα, ιατρεία, εξεταστήρια και παράλληλα άλλοι γιατροί και νοσηλευτές δίπλα του, να λένε πόσο τον θαυμάζουν. Έδειχνε μαγνητικές τομογραφίες μέσα σε ιατρεία, σε οθόνες, ενώ δίπλα του ήταν γιατροί πραγματικοί».

Μας υποσχέθηκε πλήρη ίαση

«Μας υποσχέθηκε πλήρη ίαση, με στοχευμένη θεραπεία, με φάρμακα που ήταν υπό έγκριση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Φαρμάκων. Ήδη ήμασταν σε θεραπευτικά πρωτόκολλα, με τις θεραπευτικές αυτές μεθόδους ελεγχόταν η νόσος, όμως η φράση του ότι «θα υπάρξει πλήρης ίαση» μας μαγνήτισε και μας εγκλώβισε», εξομολογήθηκε η κ. Χατζηπανταζή.

Ο γιός της ήταν εξαιρετικά δραστήριος  και αθλητής του τένις. Όμως, όπως λέει η μητέρα, «τα παιδιά έμειναν εντελώς ακάλυπτα από τα φάρμακα τους, από το πρωτόκολλο που ακολουθούσαν. Αυτό κάθε ημέρα τους προκαλούσε μαρασμό και σωματικό και ψυχολογικό».

«Μας απέτρεπε συνέχεια από το να αναζητήσουμε άλλες λύσεις. Μας έλεγε ότι τον Θεοδόση θα τον καμαρώσετε γαμπρό, θα είναι γερός και θα γεράσει, χρησιμοποιούσε τέτοιες λέξεις», αποκάλυψε η γυναίκα, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η τελευταία λέξη του γιου μου ήταν… συγγνώμη

Ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη της ότι «η τελευταία λέξη του Θεοδόση ήταν «συγγνώμη», διότι δεν μπόρεσε το παιδί να κάνει την θεραπεία με τον τρόπο που έπρεπε, τον τρόπο που ο ψευτογιατρός έλεγε, διότι υποστήριζε ότι δεν γινόταν σωστά η θεραπεία που πρότεινε. Σε τέτοια διαδικασία είχαμε μπει όλοι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ