Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΚακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: Γιατί δεν δόθηκε άδεια στον παππού και τη...

Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: Γιατί δεν δόθηκε άδεια στον παππού και τη γιαγιά να επισκεφθούν τα παιδιά

Η Ρόδος έχει συγκλονιστεί από την αποκάλυψη της υπόθεσης για την κακοποίηση μιας 8χρονης από τη θεία του και τη σκευωρία που στήθηκε.

Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου εξακολουθεί να εκκρεμεί προς αξιολόγηση το προανακριτικό υλικό, που συγκεντρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

Εκκρεμεί η υποβολή πραγματογνωμοσύνης από παιδοψυχίατρο που έχει διοριστεί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου αλλά και εκθέσεως τεχνικού συμβούλου, αν τελικώς διορίσει η 50χρονη θεία.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, η δικογραφία, περιλαμβάνει πέραν της ανωμοτί καταθέσεως της θείας και ανωμοτί κατάθεσης του παππού, 9 μαρτυρικές καταθέσεις μελών της οικογενείας και τρίτων, αλλά και τα ευρήματα των εργαστηριακών εξετάσεων καθώς και γνωμοδοτήσεις και εκθέσεις ιατροδικαστή, γυναικολόγου και μικροβιολόγου.

Την Τρίτη ο παππούς και η γιαγιά του 8χρονου ζήτησαν ακρόαση από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και αιτήθηκαν προφορικώς να τους επιτρέψει να δουν το παιδί αλλά και τα αλλά δύο εγγόνια τους, 10 και 12 ετών, που φιλοξενούνται δυνάμει Εισαγγελικής διατάξεως στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου.

Η Εισαγγελέας δεν χορήγησε σχετική έγκριση.

Στο «κάδρο» των υπόπτων παραμένει ο παππούς του παιδιού παρά τα όσα προέκυψαν στην πορεία από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, που θέλουν την θεία να ομολόγησε ότι εξύφανε ένα σατανικό σχέδιο για να αποσπάσει ευτελή ποσά από τη μητέρα και τον παππού του, μην διστάζοντας μάλιστα να διακορεύσει τον παρθενικό του υμένα για να πείσει πως υπέστη σεξουαλική κακοποίηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ