Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΚορωνοϊός: Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο του 21χρονου ανεμβολίαστου στη Θεσσαλονίκη

Κορωνοϊός: Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο του 21χρονου ανεμβολίαστου στη Θεσσαλονίκη

Καταγγελίες ότι το παιδί δεν μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο από τους γονείς του – Διαψεύδει η οικογένεια

Εισαγγελική έρευνα αναμένεται να ξεκινήσει για τον θάνατο 21χρονου στη Θεσσαλονίκη, μετά από καταγγελίες ότι το παιδί δεν μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο από τους γονείς του παρά τις εισηγήσεις των γιατρών και πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου». Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του διαψεύδουν τον ισχυρισμό αυτό, ενώ όλα τα μέλη της οικογενείας του νεαρού είναι ανεμβολίαστα.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, ο άτυχος νέος είχε ήπια υποκείμενα νοσήματα και δεν είχε εμβολιαστεί. Η κατάστασή της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία τις τελευταίες μέρες με αποτέλεσμα να παρουσιάσει θρομβώσεις, στη συνέχεια πνευμονική εμβολή, έμφραγμα του μυοκαρδίου και να καταλήξει.

Μεγάλη μάχη έδωσαν οι γιατροί στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη για να τον κρατήσουν στη ζωή ενώ θλίψη προκαλεί το γεγονός ότι οι γονείς του καθυστέρησαν πολύ να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Ο νεαρός κόλλησε κορωνοϊό και παρέμενε στο σπίτι χωρίς οι γονείς να ζητήσουν άμεσα ιατρική βοήθεια. Όταν η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο τότε ζητήθηκε η ιατρική φροντίδα. Συγκεκριμένα το παιδί κόλλησε κορωνοϊό αρχές Σεπτεμβρίου και στις 16 Σεπτεμβρίου μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Η κατάστασή του επιδεινώθηκε και προ οκταημέρου εισήχθη στην εντατική και διασωληνώθηκε. Ο 21χρονος ήταν υπέρβαρος και έπασχε από άσθμα.Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ